2777
2789
عنوان

گره مو

420 بازدید | 10 پست

خانمایه راه حل بگین برای گره خوردن مو،دخترم ۸سالشه موهاش خیلی بلنده هرروزشونه میزنم موهاشومیبافم دوروزمریض بودم موهاشوشونه نزدم الان موهاش خیلی گره خورده به حدی نمیزاره موهاشوشونه زنم میگه دردداره گره بازکن هم استفاده کردم فایده نداشت بنظرتون چکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بدش نمیاد از روغن زیتون یا ارگان استفاده کن .دختر من که همیشه از حموم میومد هم حتی گره داشت و نمیذاشت شونه کنم اصلا هر روز ما دعوا داشتیم که بیل شونه بزن و نیومد .بعد چند وقته بعد از حموم روغن زیتون میزنم گره نداره دیگه اصلا تو طول هفته حتی اگر شونه نکنه .فقط هم روز اول یکم چرب به نظر میا د بعد خوب میشه و بعدم که میرن حموم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

روغن آرگان بزن بعد حمام وقتی موهاش مرطوبه. الانم بزنی کمک میکنه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

روغن ارگان استفاده کنه و تو حموم نرم کننده بزنه به موهاش 

بعد از پایین شروع کن به شونه کردن موهاشووتقسیم بندی کن و اروم از پایین شروع کن 

بعدم نذارید خیلی بلند بشه اینجوری این گره ها باعث کم حجمی مو میشن ترجیحا سعی کنید تو یه اندازه مناسب نگه دارید چون مو هر چقدر بلند میشه پایین مو اون استقامت و لایه براقیت و قشنگیشو از دست میده و بیشتر گره میخوره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اطراف ما میگن هرکی موهاش گره کور خورد یعنی تو اون خونه یکی دعا اورده گذاشته البته اگ بهم هوجوم نمیارید و سرم هوار نمیشید و مسخره نمیکنید چند بارش واقعا برای خودم پیش اومد ک باور کردم واقعیت داره

من میرفتم تو حموم بعد شستن موهام،شامپو لطیفه طلایی میزدم ب موهام و میشستم و بار دوم دوباره لطیفه میزدم و با برس سر موهامو همونجور ک لطیفه داشت برس میکردم 

بعد اومدن از حموم هم روغن آرگان میزدم و شونه میکردم هم برای مو مفیده هم برای شونه زدن آسون و مفیده

من واقعا ب دخترتون حق میدم اگ اجازه نده موهاشو شونه بزنید چون حتی الان ک یادم اومد حس کردم سرم درد گرفت.موقع شونه کردن فک میکردم یکی همه موهامو تو چنگای دستش گرفته و باهمه قدرت میکشه از بس درد داشتم رفتم موهامو مردانه کوتاه کردم