2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اين كيت و چطوري استفاده ميكني؟ هر ماه توي يه تايمي ميفنه؟

من از روز ده تا سیزده استفاده کردم من دفعه اولم هست که استفاده میکنم نمیدونم تو هر ماه چطوری هست

من از روز ده تا سیزده استفاده کردم من دفعه اولم هست که استفاده میکنم نمیدونم تو هر ماه چطوری هست

باید اول ببینین دوره پریودیتون چند روزه ست طبق اون تو جدولی که تو برگه داخل جعبه هست مشخص میشه کی وقتش هست 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
باید اول ببینین دوره پریودیتون چند روزه ست طبق اون تو جدولی که تو برگه داخل جعبه هست مشخص میشه کی وق ...

مممنونم. الان من ترشح سفید هم دارم ولی کیت منفی میشه 

مممنونم. الان من ترشح سفید هم دارم ولی کیت منفی میشه 

شاید مشکل از کیت باشه مال من مکث بود دقیق جواب میداد 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
بعد باردار شدین با کیت 

نه هنوز در حال اقدام هستم کیت برای بهتر مشخص شدن تخمک گذاری هست واینکه چه روزهایی بهتره اقدام داشته باشی 

دو ماه هست توطول سیکل قاعدگی استفاده میکنم هنوز که نشدم هرچی خدا بخواد چون من تنبلی شدیدتخمدان  داشتم ولی آمپول زدم وفولیکول هام درست شد 

چه سخت گفتي هنگ كردم 🤣

اول باید دوره تو بدونی چند روزه ست ۲۶ یا ۲۸ یا ۳۰ روزه ست 

دوم این ماه مثلا ۱۲ پریود شدی روز های دوره از ماه اسفند تا فروردین بشمار مثلا میشه ۳۰ روز

پس از ۱۲ فروردین ۳۰ روز،می شمری چون ماه ۳۱ روزه ست ۱۰ اردیبهشت  

حالا از ۱۰ اردیبهشت ۱۴ روز،بیا عقب میشه ۲۸ فروردین دورش دایره بکش سه روز از هر طرف برو میشه ۲۵ تا ۳۱ فروردین این ۷ روز دوره تخمک گذاری شماست که باید یکروز،درمیان نزدیکی داشته باشید 

به همین راحتی درست انجام بدید و دقیق ومشکلی،نباشه باردار میشید حالا یکی مثل من ماهی،۲ روز،یا ۴ روز،عقب میندازه یکی بلافاصله همون ماه جواب میده و باردار میشه 

اول باید دوره تو بدونی چند روزه ست ۲۶ یا ۲۸ یا ۳۰ روزه ست  دوم این ماه مثلا ۱۲ پریود شدی روز ه ...

اعلب باید با کیت تخمکگداری درست دربیاید 

کیت تخمکگداری،رو هم ۱۲ روز،بعد از پریود باید شروع کنید تا یک هفته مثلا ۱۲ پریود شدی ۱۲ روز،هم می شمری میشه ۲۴ که کیت میزنی،هر،وقت ۲ خط شد اونوقت نزدیکی انجام میدید