2777
2789
عنوان

پارتی بازی

89 بازدید | 23 پست

سلام به همگی.یه سوال دارم.کسی که معلم باشه با پارتی بازی میتونه کسی رو بذاره سر کار؟من که همچین قصدی ندارم.اما به یه نفر شک کردم.میخام ببینم میشه یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا نمیشه اگه اینجوری بود که الان خیلی از معلما اینکارو میکردن مثلا بچه هاشونو میذاشتن یجا😂خانه خر نیس دیگ اینقدر

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
نه والا نمیشه اگه اینجوری بود که الان خیلی از معلما اینکارو میکردن مثلا بچه هاشونو میذاشتن یجا😂خانه ...

نمیدونم کدوم ارگان ها بود بعد بازنشستگی فکر کنم میشه بچشون بذارن سر جای خودشون

نمیدونم کدوم ارگان ها بود بعد بازنشستگی فکر کنم میشه بچشون بذارن سر جای خودشون

نه اصلا به خود معلم ها نمیرسن بابای من چندساله بازنشستس از نظر مزایا و امکانات صفر بعد فکرکن بتونه کسیو معلم کنه؟امکان نداره اگه اینجوری بود خب منو میذاشتت دیگ اینقدر برای اموزش پرورش ازمون نمیدادم

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
نه اصلا به خود معلم ها نمیرسن بابای من چندساله بازنشستس از نظر مزایا و امکانات صفر بعد فکرکن بتونه ک ...

چی بگم والا.منم خیلی معلمی رو دوس دارم.میخام آزمون بدم از طرفی نا امیدم حس کردم یه فامیلامون یکی دیگه رو گذاشته سر کار.آخه با بهترین مدیر های شهر دوست خیلی صمیمی هس

نه اصلا به خود معلم ها نمیرسن بابای من چندساله بازنشستس از نظر مزایا و امکانات صفر بعد فکرکن بتونه ک ...

به نظرت واسه کسی که زیر صفر هس اطلاعاتش،احتمال قبولی هس؟اصلا نمیدونم چطوری بخونم

چی بگم والا.منم خیلی معلمی رو دوس دارم.میخام آزمون بدم از طرفی نا امیدم حس کردم یه فامیلامون یکی دیگ ...

ببین شاید اون پس پارتیش خیلی بالا بوده از طرف معلم نمیشه‌.مثلا میبینی اینی که میگی خیلی پارتی بزرگی داشته بهش گفتن چندسال غیرانتفاعی درس بده بعد رسمیت میکنیم.اینم نمیدونم ها میگم اگه فکرمیکنی شاییید اینجوری بوده

به نظرت واسه کسی که زیر صفر هس اطلاعاتش،احتمال قبولی هس؟اصلا نمیدونم چطوری بخونم

نه ااصلا.ازمونش همچین اسونی نداره‌.رشتت چیه؟منک برای اموزکار ابتدایی خیلی دوست داشتم اما رشتم خب نمیخورد نتونستم ثبتنام کنم🥲پارسال فقط دادم اونم برای دبیری

ببین شاید اون پس پارتیش خیلی بالا بوده از طرف معلم نمیشه‌.مثلا میبینی اینی که میگی خیلی پارتی بزرگی ...

نمیدونم والا من که خیلی ناراحتم.نمیدونم چیکار کنم‌.اصلا انگار گیجم