2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

224 بازدید | 10 پست

خانم ها می شه خواهش کنم ازتون برام دعا کنید؟

مشکل بزرگی برام پیش اومده و واقعا به دعای شما نیاز دارم

خیلی خیلی ناراحتم و کاری از دستم برنمی آد‌‌‌....

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الهی خدا بدلت ارامش بده و مشکلت حل شه

ازخدا کمک بخواه ک قدرتی بالاتراز اون نیست

ازخود خدا کمک بخواه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
هیچ وقت نگو کاری از دستم بر نمیاد  حساس ضعف نکن احساس شکست نکن چون تو خدارو داری پس قوی باش م ...

ممنونم عزیزم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
الهی خدا بدلت ارامش بده و مشکلت حل شه ازخدا کمک بخواه ک قدرتی بالاتراز اون نیست ازخود خدا کمک بخوا ...

ممنونم عزیزم 

اگه دوست داشتی به تایپک اخرم سر بزن کمکت میکنه حتما:)

ممنونم ازت

ناامیدی از خدا  ناامیدی از قدر دعات ناامیدی از کمک های خدا بهت خودش از کفر بدتره

بله درسته واقعا