2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید مبل و فرش

502 بازدید | 18 پست

سلام دوستان .فرش و مبل و پرده باید بخرم .میخوام‌مبل راحتی و رنگ روشن‌ باشه .فرش هم رنگ روشن .

در مورد پارچه مبل چیو پیشنهاد میکنید؟ 

فرش ۱۲۰۰ شانه کسی داره؟ زیادی سفت و نازک نیست ؟ 

مدل قشنگ هم داشتید اینجا بزارید 

کجا زندگی میکنید 

برای مبلمان بازار های خوب تو تهران هست

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشی ک گفتی بسیار سفته و باریک من دوسشون ندارم انگار رو موکت نشستمه قوزک پام درد میگیره خیر سرشون اسمشونو ابریشمیه و گرونتر

مبل هم رنگ روشن اگر میگیری چرک تاب بگیر مثل خاکستری توسی شتری فرش هم ست بگیر و لطفا حوض دار نخر افشان بهتره و از مد نمی‌افته 

پرده هم پانچ قشنگ تر میوایسه مدل جدید زیاد اومده 

اینا همه سلیقه ای هست منم حرفی ندارم

ولی فرش رو من اول دستباف انداختم خونه روعوض کردیم کوچیک بود بعد از این سفتاخریدم  دادم شستن کج شد

دیگه بچه اومد گفتم یه ارزون میگیرم بچه راحت باشه بعد عوض کنم

باورت نمیشه هر ۶ ماه میدم میشورن عین روز اول،نرم و راحت

این تجربه منه البته

کناره های پرده رو با مبل ست کن فدات زیر پرده هم حریر ساده قسنگه  میتونی طوسی روشن و تیره با ...

اخه مبلمان دوست دارم کرم یا نسکافه ای روشن باشه ولی از پرده کرم خوشم نمیاد .مگه تک نفره هاشو طوسی بردارم که پرده هم طوسی بشه .

فرشی ک گفتی بسیار سفته و باریک من دوسشون ندارم انگار رو موکت نشستمه قوزک پام درد میگیره خیر سرشون اس ...

اره طرحشون قشنگه ولی خیلی نازک و سفته هنینه که شک دارم .دو تا هم بچه دارم .برای مبل که از اول کاور سه لایه حتما باید بگیرم .آره میخوام مبل  رنگ و جنسش طوری باشه که هم روشن و دلباز باشه هم زود کثیف و بی ریخت نشه .از طوسی زیادی هم خوشم نمیاد .همون خانواده کرم حالا تیره تراش

نه بابا ماشینی ازاین کم شانه ها نمیدونم چند شانه است ولی انقد خوبه

اره ۷۰۰شانه و ۱۰۰۰ شانه خوبن نرمن .فقط طرحای جدید و  قشنگ زیاد ازشون ندیدم .از طرفی ظرافت ۱۲۰۰ شانه هم ندارن .

خودم الان ۷۰۰ شانه دارم 

حالا برا همین نمی دونم چیکار کنم .بخصوص که دو تا بچه هم دارم میخوام راحت باشیم .

حالا تا الان فقط اینترنتی گشتم دو سه تا مغازه بیشتر نرفتم .شاید بعد از ماه رمضون برم کاشان اونی که میخوام پیدا کنم!

اره ۷۰۰شانه و ۱۰۰۰ شانه خوبن نرمن .فقط طرحای جدید و  قشنگ زیاد ازشون ندیدم .از طرفی ظرافت ۱۲۰۰ ...

یه سر شهر فرش برو

اونجا هم تنوع زیاده

یکی هم سمت شرق هست اشتباه نکنم آقای فرشه اونم بد نیست

ایشالا بسلامتی و دل خوش