2777
2789
۲۰ ماهشه اره خداروشکر وزنش همیشه رو نموداره منتهی هیچ وقت تپل نشده

خدا بهتون ببخشه

منم‌میخواستم همینو بدونم...برای منم سواله

پسر اولم ۴۰‌روزگی شد ۶ کیلو و به شدددت تپلی شد تا یکسالگی

اما این پسرم با اینکه روند وزن گیریش خیلی خوبه اما ریزه میزه س !

دکتر دقیقا به منم گفت مراقب باس داری چاقشمیکنی  منه دیوونه هم یه وعده شیرشو کم کرد  بچم ...

دکتر به منم‌گفت شیر شبش رو قطع کن زیادی داری شیر میدی!خب اگه تپل بشن مشکلش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهتون ببخشه منم‌میخواستم همینو بدونم...برای منم سواله پسر اولم ۴۰‌روزگی شد ۶ کیلو و به شدددت ت ...

زنده باشی 

خدا همه بچه هارو نگه داره انشالله

شاید قدش بلند تره 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عه 😁😁😁 سه سال گذشته یادم رفته انگار. ته ذهنم اینجوری بود 😁

عزیزم اشکال نداره😊

از منم ۳ سال گذشته😍منتهی ۳ تا تجربه دارم تو ذهنم حک شده🤭

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دکتر به منم‌گفت شیر شبش رو قطع کن زیادی داری شیر میدی!خب اگه تپل بشن مشکلش چیه؟

هیچی

اونقدر تپل نمیشن که بخواد اذیت بشن 

به دست و پا و راه رفتن بیفتن لاغر نیشن 

جای شما باشم الان شیر شبو قطع نمیکنم 

خیلی زوده براش

حداقل بذار ۴تا۶ ماهگی

یا از دکتر دیگه ای سوال کن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

هیچی اونقدر تپل نمیشن که بخواد اذیت بشن  به دست و پا و راه رفتن بیفتن لاغر نیشن  جای شم ...

شیر شب تا پایان شش ماهگ باید بخورن،بعد از ۶ ماه چون دندون در میارن و از طرفی غذا کمکی میخورن،باید قطع بشه تا دندوناشون هم خراب نشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
هیچی اونقدر تپل نمیشن که بخواد اذیت بشن  به دست و پا و راه رفتن بیفتن لاغر نیشن  جای شم ...

دقیقا هر چقدر تپل هم بشن یکسالگی که قد میکشن و راه میفتن لاغر میشن پسر بزرگم الان نه سالشه نوزادی به شدت تپلی بامزه بود اما الان لاغررر

دلم‌میخواد این یکی هم به تپلی داداشش باشه ☺️

اصلا هم به حرف دکتر گوش ندادم

مگه میشه طفل معصوم نصف شب برای شیر گریه میکنه ندم؟؟؟

وااای خدا حفظشون کنه. من دومیم رو تازه باردارم

ممنون عزیزم،خدا دسته گلهای شما رو هم براتون حفظ کنه الهی🤲

شیر شب تا پایان شش ماهگ باید بخورن،بعد از ۶ ماه چون دندون در میارن و از طرفی غذا کمکی میخورن،باید قط ...

اره دیگه منم همینو گفتم 

دقیقا هر چقدر تپل هم بشن یکسالگی که قد میکشن و راه میفتن لاغر میشن پسر بزرگم الان نه سالشه نوزادی به ...

اره بعصی دکترا نمیدونم سواد ندارن یا چی 

تا ۶ ماهگی بهتره شیر سب بخورن

چون ممکنه تو خواب قندشون بیفته 

بعد ۶ماه قطع بشه وتسه مراقبت از دندون ک جلوگیری از وابستگی 

اره دیگه منم همینو گفتم 

میدونم گلم،در تایید حرف شما ریپ زدم🌷🌷