داداشم تو بغل خودم جون داد همه اش صحنه های جون دادنو کفن کردنش و شستن و گذاشتنش توقبر رو از جلو چشمام رد میشه و داغ دلمو تازه میکنه بگید چیکار کنم اینطوری نشم 😭😭😭😭😭😭😭😭
داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو عید 😞😞 واقعا غم انگیزه فقط زمان کمی مرحم غم و دردی ک داری میشه
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
ماهم ی هفته قبل عید دوتا جوون از دست دادیم روزی نیست بهشون فکرنکنم..یکیشون ۲۴ سالش بود همش..چ جوونی
همه ی ما ی روزی میریم داداشت درد میکشید حداقل از درد کشیدن راحت شد
خدارحتمشون کنه خیلی درد میکشید تنها چیزی که آرومم میکنه الان درد نمیکشه و پیش مادر پدرش هست ...
چرا فکر میکنی مردن؟اون زندست از خودتم بیشتر ب حال و روزت آگاهه..شبکه ۴ زندگی پس از زندگی و نگاه کن