فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان پسری ک 170 بازدید | 16 پست پیجش بسته اسهزار و خورده ای فالوش کردن هزار و خورده ای رو فالو کرده تا حالا با 10تا پیج امتحان کردم درخواست هیچکدومو قبول نکرده کامنتاش همه بسته اس چرااا؟؟ چرا قبول نمیکنه!!!!! مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/01/22 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انورالملوک عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 301 یه دختر تو پیجش نظارت داره برای حاجتم صلوات بفرستید لطفا اگه فرستادید بگید منم بفرستم:)
_ریحــان_ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 897 دقیقااا حتی جوابم نمیده سین نمیزنههه کارها نیکو شود امّا بہ صبر .
خدانجاتم_بده عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2019 شاید بهت مشکوکه و اکانت های فیک و مشکوکو قبول نمیکنه ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دقیقااا حتی جوابم نمیده سین نمیزنههه اره😨😐 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 شاید بهت مشکوکه و اکانت های فیک و مشکوکو قبول نمیکنه اکانتا فیک نیستن اکانت های باز و خیلی پر و پیمون پیدا کردم مثلا یکیش طبیعتگرده یکیش مسیحی و محقق اجتماعیه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
زیزیگولو_هسم عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 728 دوس دخترش نمیزاره شاید دختر بره پیجش کاربری دوم . پارسال ب نی نی یار گفتم حذفم کنه بخاطر کنکورم کسی ک داره امضامو میخونه زیبا ترین مخلوق خداست
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دوس دخترش نمیزاره شاید دختر بره پیجش همشون پسرن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دوس دخترش نمیزاره شاید دختر بره پیجش اکانتای پسرونه خیلی خفن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دقیقااا حتی جوابم نمیده سین نمیزنههه چیکار کنم ی ساله درگیرم😨💔💔💔💔 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
_ریحــان_ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 897 چیکار کنم ی ساله درگیرم😨💔💔💔💔 بگو خودتی اصلا کارها نیکو شود امّا بہ صبر .
زیزیگولو_هسم عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 728 با اکانت پسرونه فالوش کن😂 کاربری دوم . پارسال ب نی نی یار گفتم حذفم کنه بخاطر کنکورم کسی ک داره امضامو میخونه زیبا ترین مخلوق خداست
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بگو خودتی اصلا باهام قهره مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 با اکانت پسرونه فالوش کن😂 وای باورت نمیشه کلی اکانت پسرونه مختلف طبیعتگرد مسیحی ورزشکار همه چی.. هیچ کدومو قبول نکرد مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)