2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من این ماه اقدام داشتم الان ۵ روز به وقت پریودم مونده اما زیر دلم و دهانه واژنم درد میکنه و تیرمیکشه یعنی این ماه نتیجه نگرفتم و پریود میشم؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انقدر درد پریودی داشتم که مطمئن بودم پریود میشم حتی پد هم گذاشتم ولی نشدم و باردار بودم دردش خیلی بیشتر از درد پریودی بود و درد سینه ام اصلا بهتر نشد درحالی که قبلا نزدیک پریودی درد سینه ام کمتر میشد

من انقدر درد پریودی داشتم که مطمئن بودم پریود میشم حتی پد هم گذاشتم ولی نشدم و باردار بودم دردش خیلی ...

من همیشه نزدیک پریودم درد سینه شدید داشتم الان ندارم 

اما زیردلم و واژنم عذرمیخوام انگاری میخواد لخته بیاد اونجور درد داره

من همیشه نزدیک پریودم درد سینه شدید داشتم الان ندارم  اما زیردلم و واژنم عذرمیخوام انگاری میخو ...

من چون کیست سینه داشتم همیشه نزدیک پریودی سینه ام درد میگرفت واسه همین بهش توجه نکردم قرص های تحریک تخمک کلا درد رحم رو زیاد میکنن تا عقب ننداختی بی بی چک نزن من چند دوره خوردم حتی ای یو ای هم انجام دادم اخرش خودم طبیعی شدم

غصه م گرفته بااین تنبلی تخمدان حسرت به دل بمونم

ای یو ای رو هم امتحان کن هزینه اش کمه من بعدش طبیعی باردار شدم سینال زدم خیلی تاثیر داشت واسه تنبلی هم گلوکوفاز خیلی خوبه من یه مدت میخوردم 5 کیلو وزن کم کردم سر وقت هم پریود میشدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز