2777
2789
عنوان

غذا و کادو برای مهمون چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 145 پست

بااحترام به نظرتون،به نظرم من منوی شما خیلی شلوغ وزیاده.انگارهرغذایی که بلدین رو میخواین درست کنین.معمولا یکی دو مدل غذا درست میکنن همراه با دسر و پیش غذا

من این رو پیشنهادمیدم

زرشک پلو با مرغ +سبزی پلو با گوشت گوسفند

یا

زرشک پلو با مرغ +قورمه سبزی

ژله +دوست داشتی سالادماکارونی یا اندونزی+سایرمخلفات مثل سالادوترشی وسبزی

خدایا بی نهایت شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰😂😂😂😂چجوری روشون میشه

من مهریم ۱۴تاس نظر خودمم بوده نه کس دیگه بعد همین عمش تو مجلس خواستگاری میگفت ۱۴تا هم کم نیستاااااااا حالا اونیکی جاریام همه ۶۰۰تا سکه مهرشونه 😐

پس کمترش کن ما خودمون باکسی که اینقدر بریزوبپاش کنه رفت وآمد نمیکنیم😁 چهار جور مربا رو کی میخوره؟ ...

چون بار اوله میگم اینجور سفره بندازم چخبره وگرنه ب نظرتون این ماگ هیتر دار ها خوبه برا کادو یا نه

والا بخدا😂

من فقط یک وعده میتونم مهمون داری کنم

اونم بعد شام پنچر میشم چون بچه کوچیک دارم و تا لحظه ی آخر ریخت وپاش دارن در کنار همه ی کارها هی باید اوناروهم جمع وجور کنم واقعا سخته برام

فقط دوست دارم مهمونی برم😬😄

فسنجون رو حذف کردم 

هرجا رسم خودشو داره.ما قبل عروسی هرچقدرهم که عروس و داماد رو دعوت کنیم اسمشو پاگشا نمیذاریم،چون هنوز نامزدن...بعدعروسی دعوتی پاگشا داریم......مازندرانیم

خدایا بی نهایت شکرت
فامیلای بابای منم همینجور دادن والا شرفم رفت 

آدم پیش شوهرشم خجالت زده میشه

آخه ما هم مثل چی فقط دعوتشون میکردیم شام ناهار

وقتی دخترعمه م نامزد بود میومدن خونمون چقدر تدارک می‌دیدیم براشون،بابام کلی عیدی میداد بهشون،تو همه مناسبت ها چقدر پول می‌دادیم 

بعدش برداشتن ۸۰ تومن دادن یه ظرف از کنار خیابون خریدن😑😑نمیدونم خودشون رو لایق اون ظرف دونستن یا مارو😑😑

یا امام رضا...
چون بار اوله میگم اینجور سفره بندازم چخبره وگرنه ب نظرتون این ماگ هیتر دار ها خوبه برا کادو یا نه

نه کادو هم نده اونا باید یچی بیارن

اگرم خیلی دوست داری بدی سکه ی پارسیان بخر بده بهتره

من فقط یک وعده میتونم مهمون داری کنم اونم بعد شام پنچر میشم چون بچه کوچیک دارم و تا لحظه ی آخر ریخت ...

ن من کلا تو مهمونی جمع کردن سریعم حالا کیک شکلاتی و کاپوچینو هم درست میکنم برا بعد شام