2777
2789
عنوان

یخچال ال جی

89 بازدید | 10 پست

بچها یخچال جهیزیم قشنگه

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

عالیه مبارکت باشه 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه منم ال جیه عالیه

همین مدله گلم 😍😍😍😍وای راهنمایی کن

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺
همین مدله گلم 😍😍😍😍وای راهنمایی کن

ن عزیزم این مدل نیس

عکس اپلود نمیشه میخاستم بزارم واست

من ساید دوس نداشتم مدل دیگشو گرفتیم

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
ن عزیزم این مدل نیس عکس اپلود نمیشه میخاستم بزارم واست من ساید دوس نداشتم مدل دیگشو گرفتیم

مبارکت باشه قشنگم به سلامتی و دل خوش میگم میشه یه مارک خوب ماشین ظرفشویی و لباس شویی معرفی کنی شما چی داری ک راضی باشی

مبارکت باشه قشنگم به سلامتی و دل خوش میگم میشه یه مارک خوب ماشین ظرفشویی و لباس شویی معرفی کنی شما چ ...

من ظرفشویی نگرفتم ولی بقیه لوازمم ال جی هست ک راضی ام

من ظرفشویی نگرفتم ولی بقیه لوازمم ال جی هست ک راضی ام

😍اره خوب ال جی ک خیلی خوبه مبارکت باشه عزیزم ایشالا همشو ب خوشی استفاده کنی

😍اره خوب ال جی ک خیلی خوبه مبارکت باشه عزیزم ایشالا همشو ب خوشی استفاده کنی

فداتشم همچنین شما 

انشالله خوشبخت بشی😍

فداتشم همچنین شما  انشالله خوشبخت بشی😍

مرسی عزیزم ایشالله همه جوون ها و شما همیشه خوشبخت باشی🥰🥰