2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هی نگید این چ تایپکیه!واقعا برام سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣اگر یبوست داشته باشی دوساعت بخای بشینی … اگر نصفه شب بخای بری دسشویی میری میشینی کارتو میکنی چرتم ...

خب بعد آدم ک یبوست داشته باشه و بخواد فرنگی استفاده کنه چی؟ با فرنگی ک بدتره 

جان من دقیقا کدوم وسط رو میگی؟؟مگه وسط عمومی نیس ک نشستیم روش😶

اول میشینی رو دسشویی فرنگی 

۲برای بهتر دفع شدن پاهارو باز میکنی از هم دور میکنی اون وسط پا که کاسه رو میبینی شلنگ واااامونده رو رد میکنی میره داخل 😂😂😂😂

کو ؟!  کجاست !؟

من تو بارداری یبوست سختی داشتم فک کنیم ده روز شکمم کار نمرده بود انقد دارو خوردم دوشب تا صب نشستم دسشویی بازم حاضر نشدم فرنگی بخام بشینم اذیت نشم همش میگفتن بخر واست واجبه. من ساعتها نشستم ایرانی و پا درد شدم 

خب بعد آدم ک یبوست داشته باشه و بخواد فرنگی استفاده کنه چی؟ با فرنگی ک بدتره 

خخخخخب حالا این قضییش فرق میکنه میشینی رو دسشویی فرنگی پاها باز و بعد برای دفع بهتر و راحت تر دولا میشی خم میشی رو به جلو 

کو ؟!  کجاست !؟

اول میشینی رو دسشویی فرنگی  ۲برای بهتر دفع شدن پاهارو باز میکنی از هم دور میکنی اون وسط پا که ...

😂😂😂😂😂خواهر بجان خودم تاصبم بکی من سردر نمیارم. ی بار رفتم نشستم نمیدونستم از کجا دست ببرم از کجا شلینگ رد کنم اصن لامصب شکلینگش کجاش بود 😐😐😐آخرش مجبور شدم کل لباسمو عوض کنم ک هیچ تا یک ماه حال بدی داشتم  

اول میشینی رو دسشویی فرنگی  ۲برای بهتر دفع شدن پاهارو باز میکنی از هم دور میکنی اون وسط پا که ...

چقدر بددددد اصلا هر چقدر فکر میکنم خیلی چندشه.   من ی بار خونه عموم رفتم مجبورا ننشستمم کاملا در حدی فقط جیش کنم.    تا وقتی رفتم حموم احساس کثیفی میکردم دوست داشتم بمیرم ولی تو اون وضعیت نباشم حساس شده بودم پوست بدنم میخارید حس میکردم خیلی کثیفم و ....   اینطور ک شما توضیح میدینم بهش غکرم میکنم تپش قلب میگیرم خیلی چندشه اخع بازم و اذیت میشه ادم

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

😂😂😂😂😂😂فک کردم فقط من مشکل توالت فرنگی دارم‌پ نگو شماها هم متنفرید

ن منم هسم نوع شدید🤮دسشویی مادرشوهرم داره ینی انقد چندشم میشه بشینم ایرانی اونم اونور ب چشمم بخوره ناواری میرم ولی کلی فش میدم و غر میزنم ک لعنتیا چرا اینو نصب کردین