2777
2789
عنوان

نی نی یار شب✖️

213 بازدید | 9 پست

@نی_نی_یار_شب

ببخشید این سوال میپرسم واقعا از شخص شریفتون عذر میخوام که تو سایتتون ازتون خرده میگیرم ولی ب عنوان یک کاربر این سوال منه از شما مگ اینجا سایت بارداری نیست؟؟؟ چرا یکی تاپیک زده رابطه در بارداری و سؤالش این بوده که چرا بعضی ها تا آخر بارداری رابطه دارن و بعضی ها از شیش ماهگی ب بعد ندارن و دلیل و خطرراتش خاسته بدونه چرا گفتین غیر اخلاقیه و قفل کردین؟؟ یعنی آقایون سایت با دیدن این تاپیک از خود بی خود میشن؟ چرا باردارای طفلی کم سن و سال چ گناهی کردن ک بخاطر اونا نمیتونن سوالاتشان بپرسن عزیز؟؟! 

لطفا تعلیقم نکنید اگ مخالف نظرتون هستش قفل کنین ولی تعلیق بخاطر یه سوال 🙂✖️

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

حتما تحریک میشن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما تحریک میشن 😈

تاوان سستی اونا رو بارداری بدون تجربه طفلی باید بدن 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
لابد اقایون توتاپیکا باردارمیشن

لابد👏

تاوان سستی اونا رو بارداری بدون تجربه طفلی باید بدن 

بله حرفتون درسته 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
عزیزم این سوالها رو باید از کلینیک پرسید نباید تاپیک زد

باشه ممنون ❤️