2777
2789
عنوان

گوشی هاتون چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیائومی نوت ۱۱ راضیم  به سال نرسیده  یه در میان تقریبا میزنم به شارژ  دوربین هم م ...

یه روز درمیان؟

کم استفاده میکنید ؟😐😐😐😐

من بخوام استفاده کنم روزی ۳بار باید شارژ بزارم🤦‍♀️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من شیائومی پوکو اف تری  دارم از لحاظ باطری و سرعت شارژ خیلی خیلی عالیه من گوشی قبلیم سامسونگ بو ...

روزی چند بار شارژ میزارید؟چقدر شارژ نگه میداره 

دوربین چطدره ؟

هنگ کردن؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه روز درمیان؟ کم استفاده میکنید ؟😐😐😐😐 من بخوام استفاده کنم روزی ۳بار باید شارژ بزارم🤦‍♀️

نه متوسط استفاده میکنم 

ولی زود زود هم روزی یکبار هست فکنم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم مدل گوشیم مثل گوشی شما هست اسی. ولی برای من اینجوری نیست. و خیلیییییی راضی ام. مخصوصا از دورب ...

واقعا؟

چند وقته خریدی؟

هرچند وقت شارژ میزارید؟

کم استفاده میکنید؟

شش ماه تقریبا یا کمتر اره خوبه  مداوم چهار یا پنج ساعت فک میکنم بشه  اگ استفاده نکنم زی ...

عه اینطوری گوشی خودمم هر ۵ساعت باید شارژ کنم پس فرق باهم ندارن که🤦‍♀️

یعنی هیچ گوشی نیست شارژ رو حتی با وجود استفاده زیاد خوب نگه داره یامن پرتوقعم😂

واقعا؟ چند وقته خریدی؟ هرچند وقت شارژ میزارید؟ کم استفاده میکنید؟

دقیقا الان ۱سال و ۱ماهه ک خریدم.

خب مدام نتم روشن نیست.

شاید شما نت زیاد روشن میدارید ک خب باعث میشه سریعتر خالی بشه.

فکر کنم یکساعت شارژ صفر رو ۱۰۰ میکنه

خدایا شکرت
روزی چند بار شارژ میزارید؟چقدر شارژ نگه میداره  دوربین چطدره ؟ هنگ کردن؟

دوربینش زیاد خوب نیست که از اول فروشنده بهم گفت و من اولویتم نبود هنگ اصلا نمیکنه داغ اصلا نمیکنه شارژ هم من چون سر کار میرم اگر صبح با شارژ صد برم مدام استفاده کنم عصر با بیست سی درصد باید بزنمش شارژ ولی بعی وقتا با صد میرم با ۹۰درصد برمیگردم خواهرم شیائومی پوکو ایکس فور داره اصلا راضی نیست میگه خیلی داغ میکنه 

من استفادم از گوشی زیاده روزی یه بارم میزنم شارژ

خوبه 

من بخوام بین ۱۵تا ۸۵نگه دارم باید سه بار بزنم باتوجه به مصرفم🤦‍♀️😪

دقیقا الان ۱سال و ۱ماهه ک خریدم. خب مدام نتم روشن نیست. شاید شما نت زیاد روشن میدارید ک خب باعث می ...

راستش من یه پسر کوچولو دارم که نمیذاره به اینچیزا توجه کنم.

فقط از دوربینش واسه عکس و فیلم این فسقلی خوب استفاده میکنم

خدایا شکرت