dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 عنوان رژیم کتوژنیک 40 بازدید | 7 پست سلام وقتتون بخیرکسی از دوستان رژیم کتو گرفته ؟من خیلییی چاق هستم و باید لاغر بشم. ممنون میشم اونهایی که مخالف این رژیم هستن نیان.😢 از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤ 1402/01/22 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطرگلیاسم عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 2959 منم دوست دارم بگیرم این رژیم رو خیلی زود جواب میده تازه تحقیق کردم خیلی از بیماریها هم خوب میشه
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 منم دوست دارم بگیرم این رژیم رو خیلی زود جواب میده تازه تحقیق کردم خیلی از بیماریها هم خوب میشه چن کیلویی عزیزم؟.ایا دوستداری واقعا تغییر بدی برنامه روزانه ات رو از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
عطرگلیاسم عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 2959 چن کیلویی عزیزم؟. ایا دوستداری واقعا تغییر بدی برنامه روزانه ات رو ۷۳کیلو هستم خیلی دوست دارم ولی بچه شیر میدم ۱۴ماهشه نمیدونم بهش ضرر کنه یانه
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 ۷۳کیلو هستم خیلی دوست دارم ولی بچه شیر میدم ۱۴ماهشه نمیدونم بهش ضرر کنه یانه ن گلم شما بهترهع نگیری ❤انشالله بچه ات غذا خور شدش بعدش بگیر از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
عطرگلیاسم عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 2959 ن گلم شما بهترهع نگیری ❤انشالله بچه ات غذا خور شدش بعدش بگیر خب غذا میخوره دیگه عزیزم یکسال و۲ماهشه
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 خب غذا میخوره دیگه عزیزم یکسال و۲ماهشه پس میتونی بگیری هرچند برای شما کالری شماری بهترههاولش سخته بعد عادت میکنی من دوستداشتم یک همراه تو این رژیم پیدا میکردم اما انگار همه تو سایت لاغرن از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤