2777
2789
عنوان

بچه که بودم...

160 بازدید | 9 پست

بچه که بودم از عصرها بدم میومد،

ناهار رو که می‌خوردیم همه عادت داشتن میخوابیدن و

من تنهاترین کودک جهان می‌شدم.

بدون هم‌بازی، بدون تفریح، بدون دلخوشی،

بدون هم‌صحبت.

الان عصره...

خیلی عصره...

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

چقد دلم گرفت🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مث خاهر من

خب گل دختر نمیشد توام بخابی باهاشون

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید
اخی  میگذره باور کن همه چیز توی این دنیا دوره داره  میگذره عصر بالخره

ولی کاش یکم خدا هوامونو داشت که به این سختی نگذره... :)

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨