2777
2789
مهم ترینهاشو بگو

ببین من بخاطر اینکه متاسفانه ی ادم کثیف میمومد از خطم شارژ مکیشید نمیتونم اصن شارژ بگیرم ب زور نت میاد یا آنتن نداره به. من با صداقت و درستی گفتم ب مامانم تازه ی چیم بهم بار کرد  بعدم گفت خودت دستکاری کردی درصورتیکه ک من اوک ولی من رفتم انتنش پرندوندم خلاصه با هزار تا نفهم روبرو هستم بعد فامیل مشکلمع و حرفاشون آخ یا تیک میندازن یا مسخره میکنن البته خیلی عقده حسودن ومریضی دارن 

چندسالته ک اینقد بهم ریخته ای سعی کن خودت باشی خودت حال خودتو میتونی خوب کنی ب هیییییچ احدی بها نده ...

اجی من سنم زیاده ولی شدم عین بچها چون رفیقی هم ندارم باهاش حرف بزنم درددل کنم چند روزه هرچی سعی میکنم از این منجلاب خودمان بالا بکشم نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من بخاطر اینکه متاسفانه ی ادم کثیف میمومد از خطم شارژ مکیشید نمیتونم اصن شارژ بگیرم ب زور نت می ...

یکم خودتو بالاتر ببر تو خانواده الان تو سطح خیلی پایینی داری همه هرچی میخوان بهت میگن دراصل باید شخصیت دار بشی

یکم خودتو بالاتر ببر تو خانواده الان تو سطح خیلی پایینی داری همه هرچی میخوان بهت میگن دراصل باید شخص ...

همین مشکله کلا هیچی حساب نمیشم پیشکسوت حرف میزنی خیتت میکنن چون همین ک خودت قبول داری میگی دلسوزن ی نمودنش گفتم بهت گفتن خر مامانم هم ک سر همین هزار تا چیز گفت

[QUOTE=284770358]😉درست میشه[/QUOTبخدا نگرانم از آیند هم شانس نیارم ببین من ن این خودشون نمیخواهم باشم اینجور دیده میشه چون خودشون عقده ای حسود فصول خود شیفته خاله زنک و پر ادعا و پر فیس افا ه ان

اجی من سنم زیاده ولی شدم عین بچها چون رفیقی هم ندارم باهاش حرف بزنم درددل کنم چند روزه هرچی سعی میکن ...

تا میتونی حال بد دلت رو بنویس رو کاغذپاره کن تا ی هفته انجام بده هرشب و هرشب تو ی دفتر خوشگل و تمیز بنویس خدایاشکرت ک حالم خوبه من بهترینم کلی تو روحیت تاثیر داره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تا میتونی حال بد دلت رو بنویس رو کاغذپاره کن تا ی هفته انجام بده هرشب و هرشب تو ی دفتر خوشگل و تمیز ...

بازم ب مرام و معرفت محبت تو ک حداقل راهنمای کردی ن نگا کنی  واقعا ک خیلی با که معرفتی 🥰🥰