2777
2789
یعدی خاموش  باشد کافی نی بعد خودشون سلب بشن ن  میان میگن تو نمی‌دونم مورد داری اخلاق نداری ...

بگو همینم ک هستم پسراتونو نفرستین خواستگاریم😎

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جانم چیشده

عاقا خط می‌خوام عوض کنم  خانواده ک حرف بازم کردن بعدم بگم بخدا من ی نفر مریض ازم شارژ می‌کشه و واقعا توان تحمل ندارم هرچی    پی گر بودم هیچی  الآنم فامیل شد قوز بالا قوز  چون میان میگن چرا خاموشی بخدا ب خانواده ک گفتم ک یعنی خانوادس هزار تا معامله گفتن ولی خوب آرامش من و میشه بگمم دختر داییم همش متلگع میگ ک چند تا داری و چرا عوض میکنی 

بگو همینم ک هستم پسراتونو نفرستین خواستگاریم😎

گفتم از بس دخالت میکردن ببار گفتم زندگی خودمه کم دخالت کنین ولی این رو خدا میشناس کجای کاری مگن تو پایین ترس از پسرا ما

عاقا خط می‌خوام عوض کنم  خانواده ک حرف بازم کردن بعدم بگم بخدا من ی نفر مریض ازم شارژ می‌کشه و ...

واااا ب کسی چ ربطی داره بنظرم اصن اهمیت نده اقا مزاحم داشتم عوض کردم من ۹۰درصد فامیلام شمارمو ندارن دلیلیم نداره بخاطر حرف دیگران زندگی خودتو روحیتو بهم بریزی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واااا ب کسی چ ربطی داره بنظرم اصن اهمیت نده اقا مزاحم داشتم عوض کردم من ۹۰درصد فامیلام شمارمو ندارن ...

بخودا من روحیم صفره بعد می‌خوام امتحان معلمی هم بدم بیا منا یکم روحیه بده 

بخودا من روحیم صفره بعد می‌خوام امتحان معلمی هم بدم بیا منا یکم روحیه بده 

چندسالته ک اینقد بهم ریخته ای سعی کن خودت باشی خودت حال خودتو میتونی خوب کنی ب هیییییچ احدی بها نده ذهیچکس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون