2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داشت خودم مونده بودم شمام امتحان کن و 1000 صلوات و یه یس نذر شریفه خاتون کنید وحاجت بخواین دختر امام حسن مجتبی هستند سریع حاجت میدن امتحان شده و نذر کنید شب علی اضغر تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید و آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار 

امیدوارم تا آخر امسال یه بچه ی خوشکل تو آغوشت بگیری عزیزم. مادر شدن بهترین حس دنیاست امیدوارم نصیب همه بشه

🖤دل شوره ی ما بود.....دل آرام جهان شد..🖤                  هیچی تو دنیا نتونست مثل نبودنت داغونم کنه.          میدونم صدام بهت نمیرسه اما باز میگم دوست دارم ......دلم برات تنگ شده❤️
برامنم دعاکنید بچه دارشم ۵ ساله اقدامم😔😔

امیدارم سال ششمی در کار نباشه وامسال خدا بهت یه بچه ناز بده 

🖤دل شوره ی ما بود.....دل آرام جهان شد..🖤                  هیچی تو دنیا نتونست مثل نبودنت داغونم کنه.          میدونم صدام بهت نمیرسه اما باز میگم دوست دارم ......دلم برات تنگ شده❤️
خیلی نذر و نیاز کردم ب این دو شهیدم متوسل شدم هیچی نشد خیلی خستم 😔

عزیزم من پیاز درمانی هم انجام دادم پلی کیستیک بودم تو نت هست خواهرشوهرم رژیم گرفت بعد 5سال بچدارشد البته بعد سفر مشهد باردارشد و عید پسرشو برد که نذرشو ادا کنه، اما 2000صلوات هدیه به این دوشهید برای خیلی‌ها جواب داده انشاالله هرچی خیره براتون اتفاق بیفته دکتر طب سنتی هم خیلی کمک میکنه، دکتر سودابه بیوس، دکتر حسن اکبری عالین 

عزیزم من پیاز درمانی هم انجام دادم پلی کیستیک بودم تو نت هست خواهرشوهرم رژیم گرفت بعد 5سال بچدارشد ا ...

مشکل از همسرمه من سالمم.واریکوسل داره و خیلی تحرکش اینا پایینه

یازان بلع یازدی چاره ندی...