2777
2789

خم شی آب بخوری هم بند میاد به صورت رکوع 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روشم هست که کامل خم شین مثل رکوع بعد سعی کنید اب بخورید دوسه قلوپ بخورید قطع میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

شوهرم سر کرونا سه روز مدام بدون ۱دقیقه قطع شدن سکسکه میکرد دیگه معده درد گرفته بود دست اخر رفت دکتر گفت اقای دکتر یچیزی بده دارم دیگه صدای سگ میدم 😂😂😂خود به خود قطع شد چون لاروهای دکتر هم بی اثر بود 

مثلاً دکتر چی کار میکنه؟علت چیه خب؟

یکی اب گرفتن ریه میتونه باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
مثلاً دکتر چی کار میکنه؟علت چیه خب؟

عزیزم وقتی سکسکه طولانی داشتی 

میگم بد نیست به دکتر بگی 

در مواقع بسیار نادر سکسکه خودش یه علامت هست البته منظورم سکسکه های طولانی مدت هست نه سکسکه های معمولی