2777
2789
عنوان

سن حاملگی

115 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

من18سنمه

۱ سال ازدواج کردم خانوادمم یه شهر دیگه هستن من یه شهر دیگ

شوهرمم ۲۳ سالشه

بنظرتون چی سنی خوبه برا حاملگی؟

وضع مالیمونم عادی رو به پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآن که زوده 

بذار برای 20 سالگی حداقل

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ن میخواستم نظرات بخونم ببینم چ سنی بهتره

برو کلاس برین مسافرت ..نمیگم بچه خوب نیستا من خودم الان اقدامم ..ولی برای 18زوده به نظر من بعد از 25..26خوبه کلا تا زیر 30خوبه یکی بعد 30یکی دیگه

کاری به نظر همه نداشته باش

ببین طرز فکر تو و همسرت چیه

داری درستو میخونی یا نه؟ 

سطح فکری همسرت چجوره؟

دوست دارید بچه بیارید یا نه؟

خیلیا رو میشناسم زود ازدواج کردن حسااابی پخته ن و تصمیم دارن تا ۴ ۵ تا بچه هم بیارن

اونا از همون ۱۸ اینا شروع میکنن

تفکرا،فرهنگا،توان جسمی و اینها متفاوته

خودت با همسرت ب نتیجه برس که اگه الان اوردی ،بعدش با نظر هر کسی نشینی غصه بخوری آی زود بود،فلانی گفت دیر بود و ....

باید واااقعا بچه بخوای

چون بعد بچه هیچ لحظه ای نمیتونی تنها باشی

و بعدش باید چند تا پشت هم با فاصله ۲ ،۳ سال بیاری تا همبازی بشن وگرنه برات سخت تر میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

تو تاپیکت متوجه شدم هنوز به استقلال نظر نرسیدی

با نظر هر شخصی یه چشمی بهش میگی

خودت باید بدونی چی میخوای از زندگیت

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.