2777
2789
عنوان

بیماری برادرم💔

406 بازدید | 24 پست

شبتون بخیر دوستای عزیزم،برادر من 19 سالشه و بیماری صرع داره،دکترش گفته بیماریش درمان نداره و تا آخرعمر باهاشه فقط با دارو کنترل میشه،برادرم شهر دور دانشجوعه و سعی کرد انتقالی بگیره ولی نشد،یبار خوابگاه تشنج کرده بود و دوستاش بردنش بیمارستان،یه شبم ساعتای سه صبح حالش بد میشه و تا صبح میرن بیمارستان،بابام انگشتشو نشونم داد وقتی تشنج کرده بوده بابام انگشتشو میزاره تو دهنش که زبون خودشو گاز نگیره،ناخن بابام سیاه سیاه شده بود،بیشتر وقتایی که خواب باشه و ناگهانی کسی بیدارش کنه دچار حمله میشه، پدر و مادرم دارن نابود میشن جلو چشمم،بابام تازگیا سیگار میکشه،امروز بهم میگفت من یه دونه پسر دارم،چه آرزوها که براش نداشتم همشون به باد رفتن😭شما از این بیماری اطلاعاتی ندارین؟!واقعا همه داغون شدیم💔

ای بابا خدا شفا بده ان شا الله 

کاش نمی زد شهر دیگه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه دختر میشناسم با این بیماری یه ازدواجم توپم کرده شاید باورت نشه یدونه هم پسر داره اما نمیدونم چ ...

بعضیا بعد چند سال کامل خوب میشن

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!