2777
2789
عنوان

ویروس اچ پی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمانی نداره که  باید برم کرایو یا لیزر وحشت دارم 🥺🥺🥺 و اینکه هرشب زینک میخورم و سبزی. و م ...

چرا گلم درمان داره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
هنوز دکتر معاینه نکرده

۵۶ اصلا خطرناک نیست زگیل هم نداری فقط ویروسش تو بدنته. کپسول پاور فیت روزی یکی بخور خوراکیهای حاوی آنتی اکسیدان هم زیاد استفاده کن، سال بعد هم تست اچ پی وی تکرار کن میبینی منفی شده

چیه درمانش؟ من اینهمه مقاله خوندم تو نت گفتن درد بی درمونه😢

فعلا منم یه چیز مشکوک زدم و آزمتیش دادم هنو جوابش نیومده. ولی میگن واکسن گارداسیل میزنن و یه پماد پدوفیلین و لیزر و فریز

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نه بچه دارم. بچه م باباشو خیلی دوس داره😔

دوستداشته باشه  تو چرا خودتو دوستنداری 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
فعلا منم یه چیز مشکوک زدم و آزمتیش دادم هنو جوابش نیومده. ولی میگن واکسن گارداسیل میزنن و یه پماد پد ...

انشالله که منفیه واست 🙏

من از لیزر و کرایو میترسم 😢

میگن واسه بی حسی اون ناحیه امپول میزنن داخل هر زگیل 🤕

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت
انشالله که منفیه واست 🙏 من از لیزر و کرایو میترسم 😢 میگن واسه بی حسی اون ناحیه امپول میزنن داخل ...

نترس گلم درمانو شروع کن ایشالله که حل بشه. واسه بعضیا فقط پماد میزنن و از لیزر استفاده نمیکنن بستگی به تشخیص دکترت داره.

و اگر نری بیشتر میشه حتما برو

خب بچه این وسط چه گناهی داره

خودت چه گناهی داری با یک آدم خیانت کار زندگی کنی عزیزم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
خب بچه این وسط چه گناهی داره

عزیزم یه سوال داشتم اگه دوست نداری جواب نده 😘

گلم بخاطر این ویروس ب شوهرت مشکوکی و در حد حدس زدنه یا نه مچشو گرفتی و فهمیدس رابطه دارع با کسی؟؟

اخه میخوام بگم اگه فقط در حد حدسه اونم صرفا جهت اچ پی وی ، بگم اشتباه نکن و زندگیتو حفظ کن گلم اخه من تو همین سایت دیدم که دخترای مجرد ک گفتن تاحالا با کسی دوست هم نبودن مبتلا شدن ب زگیل تناسلی 

پس صددرصد از رابطه نامشرپع نیست چون دلیلی نداره کسی که مارو نمیشناسه درپغ بگه که رابطه نداشته بنده خداها میگفتن حتی پسر دستش ب ما نخورده ولی مبتلا شدیم 😢

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت