2777
2789
عنوان

ویروس اچ پی وی

2175 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها جون. حدود یک سال هست که دچار عفونت مکرر میشدم. تا اینکه متوجه شدم ویروس شماره ۶ و ۵۶ برام مثبت شده. دکترم واکسن و دارو تجویز کردن. سه دوز واکسن  و قرص ویتامین که شروع کردم. قراره دوباره برم دکتر تا ببینم باید چیکار کنم. لطفا اگه کسی تو زمینه همین شماره ها اطلاعات داره بهم بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم این دو تیپ جز تیپ های خطرناک هستن یا نه 

ولی چه باشن چه نباشن باید به صورت مرتب فکر کنم سالی دو بار تست پاپ اسمیر بدید    و مهم تر اینکه مراقب باشید کسی ازتون نگیره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببخشید دو ماه پیش من رابطه خیلی خطرناک داشتم، نگران hpv شدم هیچ علامتی هیچی ندارم. 

ممکنه گرفته باشم؟ 

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره. 

من فعلا آزمایش دادم جوابش نیومده

شما غیر عفونت علامت دیگه نداشتین

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
ببخشید دو ماه پیش من رابطه خیلی خطرناک داشتم، نگران hpv شدم هیچ علامتی هیچی ندارم.  ممکنه گرفت ...

باید تست بدی تا مشخص بشه 

رابطه خطرناک منظورت اینه که به طرف شک داری که الوده باشه یا نه؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

از کجا گرفتی این ویروس 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
ببخشید دو ماه پیش من رابطه خیلی خطرناک داشتم، نگران hpv شدم هیچ علامتی هیچی ندارم.  ممکنه گرفت ...

تا ۶ ماه صبر کن اگر علامتی نداشتی انشاالله چیزی نیست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
تا ۶ ماه صبر کن اگر علامتی نداشتی انشاالله چیزی نیست

مرسی. نگران هستم

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره.