2777
2789
عنوان

نماز من

113 بازدید | 15 پست

شوهرم چند وقتی هست نماز نمیخونه

وقتی هم که من میخونم همش استرس دارم

تو اون فاصله نماز خوندن کافیه بچه چیزی بشکنه یا آسیبی بهش برسه سریع میگه تو هم نماز خوندت میگیره همش😐�☹☹☹

چون سر نماز هم چیزی نمیتونم بگم هرچی دلش میخواد نثارم میکنه

نماز کوفتم میشه

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم😔

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

موقع نماز بچه رو با مهربونی بهش بسپارکه باهاش بازی کنه

قبلش هم بچه رو سیرش کن که نق نزنه هم اگر پوشکیه پوشکشو عوض کن یا اینکه دستشویی رفته باشه برای همسرت هم یه خوراکی بذار کنارش

کاری هم مربوط به زندگی هست نمونده باشه یه مقدار باید سعی کنی برنامه ریزی کنید برای کارهاتون 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
۱۰ صبح بیداره تا ۱۲ شب

من خودم فرزند یک سال و نیم دارم وقتی نماز میخونم موقع سجده میره از پشت چادرم بلند میکنه میاره جلو کلا از روم برمی‌داره....براش توی یه ظرف خوراکی میذارم یا از وسایل بی خطر آشپزخانه که براش جدید باشه مثلا ظرف پلاستیکی در دار میشینه سرش گرم میشه و من نماز میخونم 

حالا شما هم میتونیدبا توجه به سن و روحیات فرزند تون یه کارهایی بکنی اگر بزرگتر هم باشه که راحت تری 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

فقط یه چیزی رو از من بپذیر

انقدر خانم باش با آرامش و با متانت و صبوری رفتار کن که شوهرت آروم بگیره در کنارش هم یه نذر صلوات یا هر چیزی برای این موضوع داشته باش

من خودم همچین روزهایی رو پشت سر گذاشتم 

وقتی شوهرم اینجوری بود به دختر بزرگم میگفتم بیا باهم نماز بخونیم بعد با چادر و جانماز قشنگ با صدای یه ذره بلند با لحن خیلی خوب نماز میخوندیم انقدر این پیش بردیم تا شوهرم پاشد نماز رو خوند 

اصلا جر وبحث و لجبازی نکن

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

فقط یه چیزی رو از من بپذیر انقدر خانم باش با آرامش و با متانت و صبوری رفتار کن که شوهرت آروم بگیره ...

ممنون عزیزم

چه جالب منم برای اینکه دوباره برگرده سمت نماز حمد و سوره رو کمی بلندتر از قبل میخونم

فضای خونه معنوی میشه

خداییش هیچ چیز نماز نیست

تو این شبهای عزیز برای من دعا کن 🌷🌷💖💖

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز