2777
2789
عنوان

لجبازی شوهرم

730 بازدید | 48 پست

قهر کنم برم یا اینو پرتش کنم بیرون یا طلاق یا کلا بیخیال بشم باهاش زندگی کنم

۵ روز قهریم در حد واجبی حرف میزنیم به خاطر دعوامون نمازشم ترک‌کرده رمز گوشیشم عوض کرده البته بازی کلششو حذف کردم چون حس کردم اونجا با دخترها هر از گاهی چت میکنه بعد افطارم میره تو اتاق میخوابه محل نمیده ۹ سال هر وقت قهر کردیم‌من پا پیش گذاشتم بدعادت شده میگه الانم بالاخره من میرم منت کشی واقعا دیگه خستم کرده اصلا براش مهم نیستم 

چقد بچه ست😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۹ سال رفتی الانم برو

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

برو دره اتاق و باز کن بگو الان چرا داریم باهم لج میکنیم بیا صحبت کنیم 

تا کی قراره اینجوری پیش بریم زندگیمون و سردی میگیره و.. باهم حرف بزنید 

نشد بهم پیام بدین سوتفاهم رفع میشع 

اوه خیلی پیرم کردم بچه آخره خونوادشه لوسش کردن فکر میکنه زندگی هم بچه بازیه 

خدا صبرت بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻