2777
2789
عنوان

سرطان خون

847 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها پدرم سرطان خون داره تازه دوره شیمی درمانی تموم کرد از تیر ماه درمان می‌کنه الان کرونا گرفته و بدنش دچار عفونت شده دوباره بستریش کردن بنظرتون خوب میشه کسی رو دیدید سرطان خون داشته باشه درمان بشه خیلی نگرانشم اعصابم ریخته به هم انقد بچه هامو دعوا کردم کتکشون زدم دوتاشون روانی شدن نمی‌دونم چیکار کنم از زندگی خسته شدم😭😭

آخی عزیزم خدا شفاش بده  چقدر سخته   عوارض داروهای شیمیه که ایمنی رو پایین می آره😔اتفاقا تنها سرطانی که اطرافم دیدم خوب شده یکیش خون بوده  یکی دومورد هم سینه  و یه مورد کلیه  امید داشته باش  خدا کمکش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ان شاء الله که شفا پیدا میکنن. 

اول از همه توکل و توسل و آخر از همه هم همینطور

ما تو این دنیا واسه ارامش و لذت نیومدیم. 

این دنیا دار آزمایشه. 

همه ما یجور آزمایش میشیم. 

لا یکلف الله الا وسعها (یعنی خدا اندازه توانت ازت تکلیف میخواد) پس یعنی توان جواب به این آزمایش رو داشتی که الان برگش مقابلتونه. 

به یاد مصیبت های حضرت رقیه س باشید تا ارامش بگیرین. 

اگه نیاز به کمک و هم دردی داشتین میتونم کمکتون کنم. 

واستون دعا میکنم از این آزمایش سربلند بیرون بیاین

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
بله ان شاء الله که شفا پیدا میکنن.  اول از همه توکل و توسل و آخر از همه هم همینطور ما تو ا ...

لطفا برام دعا کنید بخدا از خودم متنفرم فقط دعا کنید کمتر به جگر گوشه هام آسیب بزنم فقط بخاطر اعصاب خوردی خودم اونام نابود شدن افسرده شدن دخترم کسی گریه می‌کنه حتی داداش کوچیکش در میره می‌ترسه حتی دیشب نصف شب پسرم گریه کرد آب میخواست دخترم پاشد از اتاق در رفت رفت بیرون از دیشب دارم گریه میکنم حتی پیش روانشناس بردمش ولی چه فایده حتی نمیتونم یه کلمه طبق گفته روانشناس عمل کنم حالم خیلی بده

آخی عزیزم خدا شفاش بده  چقدر سخته   عوارض داروهای شیمیه که ایمنی رو پایین می آره😔اتفاقا ت ...

ممنون عزززیزم به حق این شب‌های عزیز واسه پدرم دعا کنید بخدا من نارحت مرگش نیستم مرگ حقه همه می‌میریم ولی پدرم خیلی سختی کشیده زیر دست ناپدری از۸سالگی داره زحمت میکشه الان تازه بازنشسته شده با وجود اینکه مستجره ولی انقد دوست داشت حقوق می‌گرفت می‌خوام حداقل بمونه یه کم ازش لذت ببینه فقط همین

سرطان خون درمانش راحت تره.

انشالله خوب بشن و سلامتیشون رو به دست بیارن ولی تا جایی که ممکنه باید حواستون باشه مریض نشن یا بهداشت رو رعایت کنن چون بدنشون ضعیف شده نسبت به بقیه حساس ترن.تغذیه و روحیه هم خیلی موثره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
لطفا برام دعا کنید بخدا از خودم متنفرم فقط دعا کنید کمتر به جگر گوشه هام آسیب بزنم فقط بخاطر اعصاب خ ...

ان شاء الله که خدا بهتون توان بده. 

مادردلسوزی هستی خداروشکر. 

سیم وصلت رو بیشتر به خدا وصل کن. 

من پسرم مبتلاست و از موقعی که باطب سنتی حکیم خیراندیش همراهم وضع بهتری داره. 

دوست داشتی بگو تا آدرس بدم و راهنماییتون کنم. 

البته اولش خودتون یه تحقیقی کنید  که خدای نکرده من مدیون نشم

ان شاء الله که خدا بهتون توان بده.  مادردلسوزی هستی خداروشکر.  سیم وصلت رو بیشتر به خدا ...

سلام عزیزم انشالله خدا سلامتی بده به پسرتون ممنون میشم آدرس رو بدید

سلام عزیزم انشالله خدا سلامتی بده به پسرتون ممنون میشم آدرس رو بدید

بزرگراه اشرفی اصفهانی، پونک، پونه سوم، جنب امام زادگان عینعلی و زینعلی ع، مجتمع پزشکان سجاد

از سایت بقراط میتونی نوبت بگیری

اول برو پیش خالقی نسب یا حسین تنها یا ساره سنگی ویزیت شو، بعد بهشون بگو نامه بدین تا شخصان خیراندیش ویزیت کنه. 

اینا همه شیاگردای خیراندیش هستن. 

ویزیت مستقیم نداره دکتره، فقط بیماری خاص میبینه