khanomaghaei مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1136 عنوان پرده 147 بازدید | 10 پست سلام ،طاعاتتون قبول این مدل پرده مناسبه برا سالن ؟مبلامم آبیه https://s2.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۴۱۰_۲۱۵۱۳۹_ejwn.jpg 1402/01/21 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 بنوین آخرش خونه تا منه منحرف.... دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
khanomaghaei مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1136 بنوین آخرش خونه تا منه منحرف.... حتما خیلی کنجکاو شدی😅حالا ک اومدی نظر بده 😇
پریحا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1200 اگه خونتون کوچیکه از یه پرده بدون طرح و ساده استفاده کنیدچون طرح این پرده باعث کوچیک شدن خونه میشه دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
khanomaghaei مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1136 اگه خونتون کوچیکه از یه پرده بدون طرح و ساده استفاده کنید چون طرح این پرده باعث کوچیک شدن خونه میشه نه بزرگه 4تا 12متری میخوره ، به نظرشما خوبه این مدلی ؟
khanomaghaei مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1136 باعرض معذرت نه بهتراز اینم هست طرح دار یا ساده ؟
نیلا_گل_آفتابگردون عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 3996 بدون طرح و ساده تر بگیراین طرح خیلی زود خسته کننده میشه و خونتو شلوغ نشون میده. واسه اتاق خواب خوبه
golbanafsheh70 عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 254 طرح دار یا ساده ؟ ساده تر بهتره البته سلیقه هامتفاوته خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 حتما خیلی کنجکاو شدی😅حالا ک اومدی نظر بده 😇 قشنگ نبود 😅 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....