2777
2789
عنوان

یه سوال عشقی ؟

190 بازدید | 27 پست

کسی ک عاشق کسی باشه وقتی سن طرف مقابل رو میفهمه ک دخترازش ۸ سال بزرگتره از میزان علاقش‌کم میشه؟ و کلا خط‌میکشه روعشق ؟یا عاشق‌میمونه حتی اگر‌بره

من دیدم کم نشده حتی ازدواجم کردن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق حساب کتاب حالیش نیس عاشق اگ عاشق واقعی باشه خیلی مجنون تر از این حرفاس

یعنی پای عشقش میمونه ؟ حتی اگر‌سنشو ادمای حسود بیشتر از ۸ سالم گفته باشن؟چون ازخودم سنمو نشنید حتی 

یعنی‌پای این ۸ سالم میمونه طرف اگر عاشق باشه؟ حتی فک کنم ادم حسود اطرافم سنمو بیشترم گفته چون ازخودم ...

اتفاقا قوم خویش نزدیکمم هستن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ازبیرون قشنگه ک نگاه میکنی به زندگیشون؟ من واقعا طرفمو دوست دارم ولی نمیدونم چندسال سنمو فهمید بزرگت ...

توظاهر ک خیلی خوبن باطنشونو نمیدونم عزیزم

کنارکشید؟ 

اگه میدونی عاشق واقعی آره ک میمونه ولی همین ک سنتون از خودتون نشنیده ناراحتش میکنه

خوب مستقیم بهم هنوز ابراز علاقه نکرده بود نمیتونستم بهش بگم من بزرگترم . اخرم همکارم ازبس‌ گفت من و اقای فلانی‌ مجردیم شک کرد ک چرا اسم منو نیورد .بعد ازش پرسید ایشون چندسالشه ک نمیدونم چندسال گذاشت روی سن من ..من ادم کم حرفیم درکل

توظاهر ک خیلی خوبن باطنشونو نمیدونم عزیزم کنارکشید؟ 

بله کنار کشیدن وزیاد دیگه ارتباط چشمی ‌نمیگیرن . من میگم شاید مثلا گفتن ۱۲ سال بزرگتره ازت...هزارجور فکرمیکنم ..نمیدونم اگه بخاد خودش نباید بیاد بپرسه؟؟