2777
2789
عنوان

استاد مرد زیست

452 بازدید | 14 پست

سلام من قبلا اکانت داشتم و الان دوباره عضو شدم و خواستم نظر شما رو راجب به این موضوع بدونم

داخل مدرسه ما استاد درس زیست مرد هستن و امسال درس تولید مثل در جانداران رو داریم که بصورت کامل اون مبحثو باید توضیح بدن

خیلی استاد باحال و پایه ای هست ولی خب بعضی شوخی هاشون از حدش داره واقعا میگذره هستین بگم جیا میگه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکال نداره  جنبه داشته باشید   دانشگاه برید استاد...  رو تخته واستون میکشه  به این روزا میخندین

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

ما همه مون اینجور چیزارو کامل میدونیم یکی تو کلاسمون اصلا خبری نداره و خب خیلی سوال میکنه

یه بار گفت استاد من واقعا نمیفهمم ینی چی و چجوری و....

استاد گفت میخای یکیو بگم بیاد کامل برات اجرا کنم آخه برو تو نت بزن ببین

از اون روز یجورایی ما ازش میترسیم

ما همه مون اینجور چیزارو کامل میدونیم یکی تو کلاسمون اصلا خبری نداره و خب خیلی سوال میکنه یه بار گف ...

چند سالشه؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نگفته ولی فکر میکنم حدود 40 و خورده ای سن داشته باشه

چقدر همکلاسیتون ساده ست .

هر کسی تا این مقطع تحصیلی متوجه همه چیز هست

اینکه چطوری و اونطوری .

ببخشید ولی کرم ریزی از خود دانش آموزه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چقدر همکلاسیتون ساده ست . هر کسی تا این مقطع تحصیلی متوجه همه چیز هست اینکه چطوری و اونطوری . ببخ ...

نه واقعا چیزی نمیدونه و خانواده اش خیلی روش حساسن و موبایل و... هم نداره همه مطمئن هستیم که چیزی نمیدونه

نه واقعا چیزی نمیدونه و خانواده اش خیلی روش حساسن و موبایل و... هم نداره همه مطمئن هستیم که چیزی نمی ...

استاد یه چیزی‌پرونده. 

جدی نگیرید

اوهوم درسته

وای یه بار قسمت بیماری ایدز از دوستم پرسیدن که بچه زودتر مریض میشه یا یه آدم بزرگ  بعد دوستم گفت بستگی به کارایی که میکنن داره معلم مرد بود گفت حالا تو به کاراشون کار نداشته باش 😄😄😄

وای یه بار قسمت بیماری ایدز از دوستم پرسیدن که بچه زودتر مریض میشه یا یه آدم بزرگ  بعد دوستم گف ...

وایی😂😂ما هم دیروز کلاس داشتیم باهاش گفت بچه ها تولید مثل جنسی و غیر جنسیو کسی بلده؟

یکی گف جنسی دو تا چند نفره اس غیر جنسی تکی

تا اخر کلاس میخندیدیممم