2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده😭😭😭

144 بازدید | 9 پست

مشکلم اینه که وقتی شوکه میشم سرجام میخکوب میشم وهیچ حرکتی نمیتونم‌ انجام بدم مغزم قفل میشه انگارمیرم تویه دنیای دیگه خیلی بده نمیتونم دربرابرخطرات واکنش نشون بدم واین خیلی برام گرون تموم شده

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا خوب

خیلی حالم بده توخیابون یه ماشین میاد سمتم سرجام میخکوب میشم انگارهمه چی برام صحنه آهسته میشه

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
مثلا چطور؟ 

مثلاتوخیابون یه ماشینی روببینم میادبه سمتم میخکوب میشم سرجام نمیتونم فک کنم موقعیت روبسنجم انگار ذهنم قفل میشه ومیرم یه دنیای دیگه

با تراپیست صحبت کن. این چیزا نیاز به کمک حرفه ای دارن

تراپیست همون روانشناس یاروانپزشکه؟؟؟

معمولا اکثرا همینن شاید شما مدتش یا مقدارش بیشتر

درمواقع خطر مغزم کارنمیکنه ازخطرفرارکنم یاجلوش روبگیرم یه موقعی به خودم میام که کارازکارگذشته دارم عذاب میکشم