2777
2789
عنوان

من دوسش دارم

694 بازدید | 78 پست

خلاصه میگم.

ما از یه دختر خانوم که تو تاپیک های قبلی هم قضیه رو تعریف کردم تو دانشگاه آشنا شدیم و یه بار بهش کادو دادیم اونم قبول کرد. تو کلاس همدیگرو می‌دیدیم. یه دخترخاله هم داره که خیلی شعور و شخصیت داره. همیشه تحویل میگره آدم رو. طرفای عید دوباره خواستم واسه دادن کادوی عیدش یه قرار لحظه ای بزارم که کادو رو بهش بدیم. خودش زد به اون راه که متوجه نمیشه و فلان. گفتش که از اون قبلی هم منظورم رو نفهمیده بود. 🥲🥺😑. منم گفتم که خاطرتون واسم عزیزه واسه همین. اونم گفت ارتباط رو فقط در حد همکلاسی نگه دارین. از اون به بعد هم از اینستا ریمو کرد. اما تو پیوی اینستا و تلگرام در ارتباطیم. البته فقط من. هر وقت هم نمیاد جزوه های اون جلسه رو واسش میفرستم. این اواخر هم با منت جواب سلام میده. امروز رفتم کلاس دختر خالش قشنگ تحویل گرفت و منم با احترام احوالپرسی کردم. این حتی نگاه نکرد که سلام بدم. آخرش سرش رو بالا آورد و من سلام دادم. بعدشم رفت بیرون و پستی که دیروز شب فرستاده بودم از اینستا لایک کرد.😐 اول ها خیلی مشتاق بود. الان بعد دادن اون کادو لعنتی و بعد اینکه فهمید دوسش دارم اینجوری میکنه. منم بعد گرفتن مدرکم میرم خواستگاریش. اون هیچ. اما این سطح از بی توجهی و بی حرمتی آزارم میده. من قلبا دوسش دارم. صبح و شب هرکاری که انجام میدم حین انجام اون کار به این دختر فکر میکنم. شبا به عکساش نگاه میکنم و میخوابم، صبح ها هم بیدار که شدم به عکساش نگاه میکنم و روزم رو شروع میکنم. من خیلی میخوام بهش محبت و کمک کنم و باهم حرف بزنیم، واسش کادو بخرم، کمکش کنم، بهش خدمت کنم، از ته ته قلبم دوسش دارم. وقتی به آدم بی حرمتی و کم لطفی نابجا میشه آدم عذاب میکشه. من نه مثل جوونای هم سن و سالم بی شرفم، نه سیگاری، پوست و استخون، هول، لوده و....نیستم. پدر و مادرش رو هم عین پدر و مادر خودم میدونم.

من سنگین هستم. یه نفرم دوسش داشته باشم بهش وفادارم. الان این حسش به من چیه؟ من که کاریش نکردم. از فیزیک بدنی مشکلی ندارم، از اخلاق مشکلی ندارم، میدونه خواهر و برادر هم ندارم. این چرا اینجوری میکنه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مث شمابی ریا بی دوزو کلک بدور ازهمه چی طرفم دوس دارم دلی میخامش

بنظرم ادما تامیفهمن طرفشون دوسشون داره هرجورباشه میخادش دور برشون میداره

منم طرفم امروز بهش پیام دادم اینستاانلابنه ولی جواب پیام عادی منونمیده

بااینکه پری روز راجب ی مشکلش حرف زد صبح خوب بودالان جن جنی شده انگار

خدایاشکرت...❤️

منم مث شمابی ریا بی دوزو کلک بدور ازهمه چی طرفم دوس دارم دلی میخامش بنظرم ادما تامیفهمن طرفشون دوسش ...

من که اینکار هارو باهام میکنه حلالش نمیکنم. با کارهاش منو آزار میده.

یه مدت خودت رو بگیر و با دخترای دیگه همکلاسی تون هم صحبت بشید جلوی اون ولی نه در حدی که فکر کنه با همه گرم میگیری خودتو اجتماعی نشون بده و سعی کن حسادتشو تحریک کنی یه مدت اصلا محلش نده و جلوش خودتو شاد و سر شلوق نشون بده کنجکاو میشه و به سمتت برمیگرده

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

شما اشتباه کردی که وقتی اون آدم هیچ ربطی بهت نداره بی دلیل بهش کادو دادی!

یکم سیاست داشته باش دخترا قبل رابطه از پسرایی که خیلی بهشون توجه میکنن خوششون نمیاد....اونا دوست دارن توی رابطه توجه ببینن اما متاسفانه پسرا قبلش توجه میکنن بعدش که میرسن بهش بی توجهی و نمیفهمم این چه سمی ِ😵‍💫

💔

ببخشید به عنوان یه خواهر بزرگتر بهتون میگم یه آقایی تو دانشگاه همین رابطه رو با بنده داشت اما من چون از قیافه و خودش کلن خوشم نمیومد برا ازدواج همش بهش بی توجهی میکردم و فرار از دستش میخوام بگم ایشون فقط میخواد همکلاسیتون باشه نه همسر پس پیگیرش نباشین