yasil مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 786 عنوان والدین بد 91 بازدید | 10 پست بابام نمیزاره کنکور بدم.. همه همکلاسیام کنکور ثبتنام کردن دارن درس میخونن الا من..سرم داد میزنه میگه تو باید کارای خونه رو کنی درس نمیخاد بخونی.. خیلی دلم گرفته.. ایشالا داداشمم ک اونو از من بیشتر دوس دارن به هیچجا نرسه خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️ 1402/01/21 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasil مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 786 دوسال پشت کنکورم.. امسال خیلی انگیزه دارم بخونم ولی..💔 خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
my_life_loving عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 775 میدونی این دعایی که میکنی دامنگیرت کرده خوب نیست بگی ایشالا داداشم به هیچ جا نرسه خدا میگه عه تو نمیخوای به هیچ جا برسه که خودت به ی جایی برسی از اخرم دعای خودت دامنگیرت میکنه نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد
yasil مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 786 نمیتونی خودت ثبتنام کنی؟ ثبتنام کردم ولی نمیزارن بخونم.. خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
yasil مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 786 میدونی این دعایی که میکنی دامنگیرت کرده خوب نیست بگی ایشالا داداشم به هیچ جا نرسه خدا ... خودت میگی چیکار کنم خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
melisملیس عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 846 ثبتنام کردم ولی نمیزارن بخونم.. روزی چند ساعت برو کتاب خونه اگه به رفت آمدت گیر نمیدن
my_life_loving عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 775 خودت میگی چیکار کنم دعای بد نکن واسش این یکی رو که میتونی از خدا کمک بگیر به پدر مادرتم واسه ایندت بگو بگو من نباید واسه دو قرون هی به شوهرم بگم پول بده پول بده باید به ی جایی برسم هر کاری دلم خواست بکنم نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد
yasil مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 786 دعای بد نکن واسش این یکی رو که میتونی از خدا کمک بگیر به پدر مادرتم واسه ایندت بگو بگو ... ممنون عزیزم دعای بدمو پس میگیرم خدا منو ببخشه خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️