2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 30 پست
نه زخم که نیس که جوش بخوره حتما باید بری عمل ترمیم 

عمل ترمیم کلاه برداریه

برمیدارن گوشت و‌پوست ادمو میدوزن تا الکی موقع رابطه خون ریزی کنه پارع بشه

اسی همچین کاری نکنی که بعدن هزارتا مشکل برات پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بکارت چیه دیگ😑🤦🏻‍♀️

یه غشا از دوران جنینی تو بدن ما خانما مونده دیگه ولش نمی کنن اه اه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
چیشده؟اگه دوس داری بگو

هیچی فقط امضامو بخون.جمله اخر

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
عمل ترمیم کلاه برداریه برمیدارن گوشت و‌پوست ادمو میدوزن تا الکی موقع رابطه خون ریزی کنه پارع بشه ا ...

بابا اون خونریزی رابطه ببخشید ولی برا وحشی بازیه😑

اگه آروم انجام بشه و طرف کاربلد باشه یه قطره هم نمیاد

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
مگه دم مارمولکه عزیزم...چرا باید ترمیم بشه🙄🙄😐😐😐

بهترین مثال

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
عمل ترمیم کلاه برداریه برمیدارن گوشت و‌پوست ادمو میدوزن تا الکی موقع رابطه خون ریزی کنه پارع بشه ا ...

آره موافقم برای اونهایی که میخوان ازدواج کنن و براشون مهمه دیگه ، هر چند کلا نباید زندگی رو با دروغ شروع کرد 

هیچی فقط امضامو بخون.جمله اخر

یه لحظه فکر کردم شما اسی هستی عزیز وگرنه جواب نمیدادم

بعد اینکه شما از کجا میدونی من دانشش رو ندارم؟ علم غیب داری؟

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
بابا اون خونریزی رابطه ببخشید ولی برا وحشی بازیه😑 اگه آروم انجام بشه و طرف کاربلد باشه یه قطره هم ...

دقیقا همینطوره.

ولی کسی که میره ترمیم

دیگه هایمنشو که نمیتونن برگردونن سر جای اولش

هایمن مثه یه واشره پاره شدنی نیس که بخوان بدوزنش

میان پوستشو میدوزن بهم تا بعدا در اثر پاذگی این پوست خون بیاد

آره موافقم برای اونهایی که میخوان ازدواج کنن و براشون مهمه دیگه ، هر چند کلا نباید زندگی رو با دروغ ...

زندگی که اینحوری شروع بشه اینقدررر استرس داره که جون ادمو میگیره

هر لحظه میترسی شوهرت بفهمه

بعدشم اون ازدواج اصلا صحیح نیس و یهحورایی گول زدن همسره که اگر ثابت بشه طلاقش حتمیه

دقیقا همینطوره. ولی کسی که میره ترمیم دیگه هایمنشو که نمیتونن برگردونن سر جای اولش هایمن مثه ی ...

دقیقا. 

اصن درکشون نمی کنم