2777
2789
عنوان

ماساژ وا____ژن

6389 بازدید | 12 پست

کسی تاحالا ماساژ وا  ژن با روغن سیاهدانه انجام داده؟

برای سوزش واژ ن چی پیشنهاد میکنید؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داخلیه، اینکارو نکن برو دکتر، حتما عفونت کردی.

ولی اگه خارجیه ( پوستش) ژل بانوان بگیر و بتامتازون بزن.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

شما احتمالا عفونت دارین باید با دکتر مشورت کنید درمان خودسرانه هیچوقت پیشنهاد نمیکنم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عفونت ماه عسل داری اگه سوزش ادرار داری برو آزمایش ادرار.

اگر خارش داری پماد کلوتریمازول موضعی بگیر روزی سه بار بزن،هر 8ساعت.

شوهرت نمیبره، با مادرت اینا برو پیش دکتر یا ماما.

اگه داخلیه، اینکارو نکن برو دکتر، حتما عفونت کردی. ولی اگه خارجیه ( پوستش) ژل بانوان بگیر و بتامتاز ...

نه عزیز داخلی نیست

سوزش شدید مخصوصا موقع ادرار

ببخشید 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
نه عزیز داخلی نیست سوزش شدید مخصوصا موقع ادرار ببخشید 

اممم پس حتما برو دکتر گلم 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
عفونت ماه عسله، آزمایش ادرار و کشت ادرار بایدانجام بدی .

ببخشید میشه بگید عفونت ماه عسل یعنی چی؟ 

ببخشید میشه بگید عفونت ماه عسل یعنی چی؟ 

عزیزم عفونت ماه عسل مال تازه عروس ها هست.... بخاطر رابطه جنسی زیاد و ریختن مایع منی روی واژن

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
عزیزم عفونت ماه عسل مال تازه عروس ها هست.... بخاطر رابطه جنسی زیاد و ریختن مایع منی روی واژن

ممنونم گلم