2821
2789
عنوان

اعتیاد

101 بازدید | 15 پست

بچه ها آزمایش ادرار ده گانه شوهرم مشکوک دراومده و گفتن دوباره آزمایش بده البته شوهرم قلیون می‌کشه البته قلیون نیکوتین داره ربطی ب قلیون میشه داشته باشه و اینکه میگه پنج روز پیشش ژلوفن خورده ....حالا موندم چکار کنم 

عزیزم هواستو جمع کن گولت نزنه

منم تو آز ازدواج شوهرم روز اول بهونه گرفت و الکی گفت ادرارم نمیاد و من قرص استامینوفن خوردم و ... تا فرداش که یچیزی خورد اعتیادش نشون نداد

الان به روز سیاه افتادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازمایش خون اگه بگیرم بهتره دیگ نمیشه دستکاری بکنه

داییم پزشکه بعدش بهم گفت اگه میگفتی یه مدل آز هست چندین نوع اعتیاد رو نشون میده حتی اگه چند روز قبلش استعمال کرده باشه

البته داییم کلینیک ترک اعتیاد داره

کیت هم از روی ادراره اونم نشون میده

اما قبلش نباید بدونه وگرنه خوردن یسری خوراکیا باعث میشه نشون نده

داییم پزشکه بعدش بهم گفت اگه میگفتی یه مدل آز هست چندین نوع اعتیاد رو نشون میده حتی اگه چند روز قبلش ...

عی بابا الان بابام گیرداده که اون معتادها و منم ازش دفاع کردم گفتم نه میریم آزمایش میدیم جوابشو براتون میارم با این وضعیت مشکوک ک دراومد میترسم دوباره ک ارمایش بگیرم مثبت بشه اونوقت من با ی بچه چیکار کنم

عی بابا الان بابام گیرداده که اون معتادها و منم ازش دفاع کردم گفتم نه میریم آزمایش میدیم جوابشو برات ...

یعنی میخوای خودتو و خونوادتو گول بزنی؟

با واقعیت کنار بیا

و اول اینکه باید بدونی میخوای به روش نیاری و اون در خفا ادامه بده

یا به روش بیاری و مجبور به ترک کنی

یا ...

اول بهش فکر کن ببین تصمیمت چیه

یعنی میخوای خودتو و خونوادتو گول بزنی؟ با واقعیت کنار بیا و اول اینکه باید بدونی میخوای به روش نیا ...

نمدونم خودمم معتاده یا نه؟فقط شک کردم خودشم میگه منو هر وقت دوست داری ببر آزمایش 

چه رفتار مشکوکی داشته؟ این جمله رو هربار شوهر معتادم میگفت😔

اخلاقش مودی هست یکبار خوب خوب یکبار نه...بو می‌آمد ولی فک‌کنم  بو سیگاربوده ولی قبلاً الان دیگ بو نمیده...و دماغشو دست میزد

اخلاقش مودی هست یکبار خوب خوب یکبار نه...بو می‌آمد ولی فک‌کنم  بو سیگاربوده ولی قبلاً الان دیگ ...

بوی سیگار متفاوته

شوهر منم مودی بود مواد که دیر میرسید بهش پاچه میگرفت

نتونستی مچ بگیری؟

من عین ماست مچ میگرفتم