2777
2789

به چه کارایه دیگه ای مثلا؟

اى کاش! ای کاش.آره ما هر کارى کردیم اَخ بود.هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه، هوا طوفانى یخ بود.هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بى رحم بود.هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس.هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود.نقشاى زندگى فقط طرح هاى مشکى کمبود.درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند.نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد.مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد

من با برنامه ریزی کار میکنم حس میکنم مغزم داره آب میشه خدایی چجوری با برنامه کار میکنید

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونمم نمیدونممم نمیدونمممممم الان دیوانه میشم خدایااا همششش امتحااان همش امتحاااننن بابا مثلا کلاس دهمم😂💔😢

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
مثلا باشگاه رفتن. خوندن ی کتاب غیر درسی و یاد گرفتن ی هنر  

من هیچ کار دیگه جز درس انجام نمیدم ولی بازم خیلی وقتم کمه و خیلییی عقبم

اى کاش! ای کاش.آره ما هر کارى کردیم اَخ بود.هر جایى بدبین اَخمو ما لخت خوابیدم حتى اگه، هوا طوفانى یخ بود.هَمَش قاطى رفوزه ها میشیم تجدیدى از خوب ما دنیامون چه بى رحم بود.هرکى خوب بود میرفت زود هَمَش پُرِه استرس.هم آبجوى اسمى هم دود درساى تِستى مردود.نقشاى زندگى فقط طرح هاى مشکى کمبود.درداى عشقی هم توم یه حرفاى زشتى هم موند.نمیبینم دیگه من حتى بهشتى از دور هَمَش تاریکى هِى درد.مگه خُب داریم اِنقد همه چى قفل و منم میزنم خاکى مِنبَعد
برنامت حجمش سخته؟ 

مشاور مدرسمون داده بود 

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 
نمیدونمم نمیدونممم نمیدونمممممم الان دیوانه میشم خدایااا همششش امتحااان همش امتحاااننن بابا مثلا کلا ...

هنوز ک اول راهی ولی یکم ب خودت استراحت بده اینجوری زده میشی از درس اگ سختت بشه