2777
2789
عنوان

پسر هییتی

204 بازدید | 24 پست

به نظرتون آقایی که هیبت می‌ره ...دعا میخونه کلی ....سینه زنی و کمک و...اینا....ولی تو رابطه اش زیر حرفاش و‌قول هاش میزنه....اشک دختر مردم در میاره....دروغ میگه...خیانت می‌کنه به خاطر منافع خودش .....خدا جواب کاراش میده؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چرا نباید چوابشو بده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قطعا ما با عکس العمل کارهامون روبرو خواهیم شد و وجدان درون همه ی انسانها بیداره.....خدا به رفتار و عمل ما نگاه میکنه نه عبادت از روی ریا و ظاهر..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
کسی ک هیئت میره و ظلم میکنه باید اینو بدونه ک شمر هم کربلا بود .

این بهش گفتم ...میگه تو که هیچی حالیت نیست....حالا مثلا من ام دین ایمان دارما.....ولی چون تو بوق نمیکنم این بهم میگه...

این بهش گفتم ...میگه تو که هیچی حالیت نیست....حالا مثلا من ام دین ایمان دارما.....ولی چون تو بوق نمی ...

ببین این حرفش هم نشونه تکبرش 

این انسان ساخته نشده دین برای ساخته شدن 

ولی بعضی ها طبق آیه قرآن نومن ببعض و نکفر ببعض 

قسمتی از دین رو میگره ک دوس داره اونجا ک دوس نداره ول میکنه .

ببین این حرفش هم نشونه تکبرش  این انسان ساخته نشده دین برای ساخته شدن  ولی بعضی ها طبق آ ...

تازه بهش میگم بد زبانی میگه تقصیر تو من بد دهنم...میگم تو سوره قرآن آمده که بد زبانی اینا نباشیم.....قبول نمیکنه...فقط از خدا می‌خوام ی جور جوابش بده....آنقدر ظلم نکنه

تازه بهش میگم بد زبانی میگه تقصیر تو من بد دهنم...میگم تو سوره قرآن آمده که بد زبانی اینا نباشیم.... ...

گلم همسرته؟؟؟

خب این توصیفاتی ک کردی همش نشون میده ک آدم مومن نیست بلکه ظاهر مومن گاهی شیطان آدم رو با کارهای خوب فریب میده مثلا هیئت و نماز و ظواهر دین داری ولی عیبت و دروع و رابطه با نامحرم و..‌ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز