به نظرتون آقایی که هیبت میره ...دعا میخونه کلی ....سینه زنی و کمک و...اینا....ولی تو رابطه اش زیر حرفاش وقول هاش میزنه....اشک دختر مردم در میاره....دروغ میگه...خیانت میکنه به خاطر منافع خودش .....خدا جواب کاراش میده؟!!
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ببین این حرفش هم نشونه تکبرش این انسان ساخته نشده دین برای ساخته شدن ولی بعضی ها طبق آ ...
تازه بهش میگم بد زبانی میگه تقصیر تو من بد دهنم...میگم تو سوره قرآن آمده که بد زبانی اینا نباشیم.....قبول نمیکنه...فقط از خدا میخوام ی جور جوابش بده....آنقدر ظلم نکنه
تازه بهش میگم بد زبانی میگه تقصیر تو من بد دهنم...میگم تو سوره قرآن آمده که بد زبانی اینا نباشیم.... ...
گلم همسرته؟؟؟
خب این توصیفاتی ک کردی همش نشون میده ک آدم مومن نیست بلکه ظاهر مومن گاهی شیطان آدم رو با کارهای خوب فریب میده مثلا هیئت و نماز و ظواهر دین داری ولی عیبت و دروع و رابطه با نامحرم و..