2789
عنوان

بچه نیارید😡😡😡

271 بازدید | 19 پست

کسی که بچه کوچیک سه چهار سالش میزاره تو کوچه خیابون بازی کنه بچه نیارههههه

گناه داره بخدا

همین الان ماشین یه بچه زیر گرفت تو کوچمون اینجام به خیابون اصلی میخوره 

صدای جیغ و دادشون لحظه ای قطع نمیشه

ادم قلبش میگیره این چیزا میبینه

بچه کوچیک جاش تو خیابون و کوچه نیست

بچه مراقبت میاد

طرف صحبتم با اونایی که بچه میزارن هر جوری میخواد بشه

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای بچه میارن یا ولش میکنن یا مردم بزرگش میکنن فقط میگن بیاریم مهمم نیس پول و خونه ندارن میگن بچه روزی میاره😑😑😑

عموم دوقلو داره بخدا اگ یبار با بچه هاش بازی کنه

یا خونه ماس یا سر عموی بدبخت مجردم خراب شدن😑😑😑😑😑😑😑😑😑

از پدر مادری که بچه ۴؛۳سالشونو تنها میفرستن کوچه لازمه تست سلامت عقلی گرفت!هرچند جوابش مشخصه...

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

وای واقعا؟؟ بیچاره رانندهه.  بچه چطور شد؟ مرد یا زندس

حال بچه خوب نبود الان بردنش بیمارستان 

رانندش یه خانم بود اما فک کنم مقصر نبوده اما بنده خدا داشت میلرزید

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکن

وای بچه میارن یا ولش میکنن یا مردم بزرگش میکنن فقط میگن بیاریم مهمم نیس پول و خونه ندارن میگن بچه رو ...

همین ها بهشون بر میخوره بگی حواست به بچت باشه شاید خدای نکرده چیزی گیر کرد تو گلوش یا همین اتفاق الان افتاد خب حواست به بچت باشه عروسک که نیس

مگه کسی بچه میفرسته تو کوچه؟؟؟ عهد بوقه؟؟ وا

آره پدر و مادر های بی مسئولیت بچه کوچیک میفرسته تو خیابون که خودش راحت باشه

راننده وقتی به عابرپیاده اونم تو کوچه بزنه صدرصد مقصره.  بیچاره خانومه.  بدبخت شد

آره خدا اول به بچه رحم کنه بعد به راننده

از پدر مادری که بچه ۴؛۳سالشونو تنها میفرستن کوچه لازمه تست سلامت عقلی گرفت!هرچند جوابش مشخصه...

دقیقاااا