2777
2789
عنوان

پ ر ی و د

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 64 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۰، ۱۲ روز عقب جلو شدن تو بیشتر مواقع طبیعیه مجردی؟

به خاطر تغییر فصل و آب و هواهم میتونه باشه کلا تو بهار همه چیه آدم بهم میریزه تا بدن خودشو با شرایط فصل جدید وفق بده

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
نه مجردم 

ای وای ببخشید فک کردم متاهلی، خب برا چی استرس داری استرس نداره که

لطفا اگه از دست شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر و جاری دلت پره سر کاربر نی نی سایت خالی نکن...انسان باشیم یه کم😩
اخه همیشه منظم بود 

روزه میگیری؟

تو این ۱، ۲ ماه غذا یا قرص خاصی خوردی که زمانو تغییر داده؟

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
روزه میگیری؟ تو این ۱، ۲ ماه غذا یا قرص خاصی خوردی که زمانو تغییر داده؟

نه روزه نمیگیرم 

نه هیچی 

فقط ی رابطه سطحی داشتم همش دلم شور میزنه ک نکنه اتفاقی بیفته 

نه مجردم 

منم قبلنا واسه استرس و فکر وخیال تا ده روزهم عقب افتاد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰