2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
دکترا واسه بینی های گوشتی همه همینو میگن برای که بعدا بیماراشون نیان اعتراض کنن که چرا تغییر نکرده ب ...

عه جدی میگی؟خیلی دودلم کرد چون قیمت هام خیلی رفته بالا عمل بینی ۴۲ تومنننن گفتم اگ قراره تغیر نکنم خب چرا انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بینی های گوشتی 2تا نکته رو بیاید فراموش نکنن  یکی اینکه اون نتیجه دلخواهی که بخوای بهت نمی ...

اصلا به خوده دکتره گفتم من انتظار بالایی ندارم از تغییر چون قوز ندارم قطعا تغییر انچنانی نمیکنم فقط میخواستم پره هاش یکم جمع شه و بیاد بالاتر

عه جدی میگی؟خیلی دودلم کرد چون قیمت هام خیلی رفته بالا عمل بینی ۴۲ تومنننن گفتم اگ قراره تغیر نکنم خ ...

بنظرم چه بینی گوشتی چه هر بینی دیگه اصلا واسه انتخاب دکتر عجله نکن خوب تحقیق کن راجبشون برو مطب با بیماراشون صحبت کن از نزدیک ببین بینی ها رو بعد تصمیم بگیر 

روی 1 بیمار تصمیم نگیر 

من تجربه اینو داشتم که دارم میگم 

عه جدی میگی؟خیلی دودلم کرد چون قیمت هام خیلی رفته بالا عمل بینی ۴۲ تومنننن گفتم اگ قراره تغیر نکنم خ ...

من بینی دوستم خیلی خوب شده بود بدون تحقیق رفتم همون دکتری که دوستم رفته بود قشنگ جای پاهاش مونده بود روی صورتم 

دیگه ترمیمی انجام دادم پیش همین قدسی زاده ولی 1ماه هرروز میرفتم مطبش برمیگشتم 

بنظرم چه بینی گوشتی چه هر بینی دیگه اصلا واسه انتخاب دکتر عجله نکن خوب تحقیق کن راجبشون برو مطب با ب ...

از لحاظ اعتماد این دکتره عالیه من خواهرمم میخواست انجام بده کلی تحقیق کردیم و همه راضی بودن اصلا نارضایتی نداشت.