2777
2789
عنوان

بچه ها علت یهویی تپش قلب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 22 پست
سلام نه اتفاقا بعداز اینکه امپولارو زدم اینطوری شدم هم تنگی نفس گرفتم هم تپش قلب و هم سرگیجه و سردی ...

نمیدونم من اونروز یکم حالت تهوع انگار ببخشینا زرداب استفراغ کردم بعدش سوزش سردل و ..

نمیدونین چقد حالم خرابه 😭😭😭😭دوس داشتم ازدواج کنم دعا میکنم ک یهو هزار تا بلا اومد سرم خدیاااا کمک فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن  انگار سنگ صفراس برام دعا کن حالم خیلی بده😭😭😭 من ب غیر خدا هیشکیو ندارم 😔

نگران نباش حالا سنگ صفرا چیز خطرناکی نیست با دارو حل میشه یکی از فامیل هفتاد سال سنشه رفت دکتر دارو داد خوب شد تو هم فکر کنم مثل منی مریض میشی بیشتر ترسو و اظطراب مریضی اذبتت میکنه تا خود مریضی 😢 ولی جای نگرانی نیست استرس نده به خود خوب میشی 

شوهرمتم چندروزی بودنفس تنگی داشت دکترهم رفتیم کاری نکرد تا اینکه تو خواب سکته کرد تو امضام نوشتم😔

توروخداجدی بگیر و دکترقلب حتما برو

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91