2777
2789
عنوان

بچه ها علت یهویی تپش قلب چیه

1481 بازدید | 22 پست

تا حالا کسی اینطوری شده مثلا با تپش قلب از خاب میپرم یا بی دلیل تپش قلب میگیرم نفس تنگی هم بهم دست میده دکتر بهم پروپرانول داد 😕 نمیدونم چند وقتیه چرا پشت سر هم مریضم تا یه مریضیو درمان میکنم پشت بندش یکی دیگه میاد 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اینطوریم ۶ ماهه ک اسیر مریضی شدم 

اولش. گردن درد لعدش شد رماتیسم و ورم ک ادامه داره بعدش تپش قلب و لرزش بدن و سرگیجه و سنگ کلیه تازگیا دو سه روزه زیر قفسه سینه سمت راستم تیرمیکشه و پشتم کلا درد میگیره انگار سنگ صفراس یا هرچی کبده 😭😭😭😭😭خدایاااا

اره کلا ادم استرسبم ولی الان تپش قلب گرفتم اومدم چند دقه بخام قلبم اومد تو دهنم بلند شدم از جام  ...

به خاطر استرسه

تمرینات تنفسی

مدیتیشن 

و یوگا بهت کمک زیادی میکنه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اره منم اینطوریم ۶ ماهه ک اسیر مریضی شدم  اولش. گردن درد لعدش شد رماتیسم و ورم ک ادامه داره بع ...

وای اره حالا دقیقا منم همینطوری شدم مثل ایناییکه دعا میشن الان پروپرانولم خوردم هنوز تپش قلب دارم 

وای اره حالا دقیقا منم همینطوری شدم مثل ایناییکه دعا میشن الان پروپرانولم خوردم هنوز تپش قلب دارم&nb ...

😣😣😣تاپیکاتو دیدم توهم عفونت داری؟

منم عفونت ادراری و ...

سنگه یا عفونته صفراس اضافه شده 

واقعا داغونم😭😭😭😭😭😭

😣😣😣تاپیکاتو دیدم توهم عفونت داری؟ منم عفونت ادراری و ... سنگه یا عفونته صفراس اضافه شده  ...

اره پدرمو در اورد رفتم دکتر سه چهار تا امپول سفترباکسون زد عفونتم بهتر شده باز مدام سرگیجه و تنگی نفس بی حالی و تپش قلب کم خونی هم بهش اضافه شده ببین تو اب سرکه بشین اب فراوون بخور خوب میشی  

اره پدرمو در اورد رفتم دکتر سه چهار تا امپول سفترباکسون زد عفونتم بهتر شده باز مدام سرگیجه و تنگی نف ...

چ دکتری رفتی ؟امپول اینا داد

واقعا من هنگیدم منم کمخونی دارم و علایمایی ک میگی

نمیدونم فک کنم اینا باهم ربط دارن

من یهو ده روز قبل از عید پهلوم درد گرف و ... رفتم سونو معلوم نیس کیست بوده سنگ بوده الانم صفرام درد میکنه نمیدونم چی هستم هرروز حالم بدتر از دیروز

اره پدرمو در اورد رفتم دکتر سه چهار تا امپول سفترباکسون زد عفونتم بهتر شده باز مدام سرگیجه و تنگی نف ...

عزیزم امپولو زدی تپش قلب و ... گرفتی یا قبل اون اینطوری بودی؟

عزیزم امپولو زدی تپش قلب و ... گرفتی یا قبل اون اینطوری بودی؟

سلام نه اتفاقا بعداز اینکه امپولارو زدم اینطوری شدم هم تنگی نفس گرفتم هم تپش قلب و هم سرگیجه و سردی دست و پا سه بار رفتم زیر سرم به خاطر افت فشار باز دوباره حالم بد شد دکتر گفت کم خونی دوباره واسه تنگی نفس رفتم دکتر گفت ضعیفی فقط پروپرانول داده خسته شدم دیگه ولی عفونتم خوب شد کلیه هام خیلی درد میکرد زیر قفسه سینم هم درد میکرد راستی نکنه شما مثل خاهر من شدی درد داشت یکسره دکتر میرفت میگفتن از صفراست یه دکتر نزدیکه خودمونه اومد گفته بود فقط گاز گرفته شکمتو با چند تا امپول خوب شد 

چ دکتری رفتی ؟امپول اینا داد واقعا من هنگیدم منم کمخونی دارم و علایمایی ک میگی نمیدونم فک کنم ا ...

یه دکتر خیلی خوبی هست پزشک داخلی پیش اون رفتم ولی خوب همه این علایمو و حتچال بدی دقیفا بعد عفونت ادراری برام اتفاق افتاد