2777
2789
عنوان

ENTP

895 بازدید | 24 پست

میگما کسی هست تایپ شخصیتیش این باشه 

خیلی دلم میخواد راجبشون بدونم 

نگید گوگل کناا اونارا خوندم 

میخوام شخصا خودشونو توصیف کنن 

مثلا میدونم از این که یکی وابسته اشون بشه فرارین 

ابراز محبت و اینارو دوست دارن ندارن ؟ چجوریاست

اییی نزدیکم بهت😂

ENTJ ام

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من یکبار تست دادم فک کنم همین بود شخصیتم دقیق یادم نی یه تست بفرست بدم ببینم همین شد برات بگم از شخصیت مودی وحشی ام🤣🤣

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی ک گفتی نرماله؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
من یکبار تست دادم فک کنم همین بود شخصیتم دقیق یادم نی یه تست بفرست بدم ببینم همین شد برات بگم از شخص ...

عشقم برو سرچ کن تست mbti اولین سایتو بزن 

حتما هستی تا جایی که من فهمیدمم خیلی مودین😂

شتتتتت بیشترین درصد سازگاریم با توعههه  دنبالش میگشتم پیدا نکرده بودممم  عههه ذوق😂

اععع جیغ🤪🤪😃😂

بیا مزدوج شیم😔😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تایپ های شخصیتی ن  ربطی ب نرمال نداره  تو هم تست بزن تایپ شخصیتیت رو بدون  ویژگی ه ...

میدونم

اینی ک مثلا از ابراز محبت بیزار باشه رو میگم

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
کی بریم محضر؟🌝😂

من یک چیزی گفتم دورشو فرزندم میدونی چقدر تو صفن؟ 😎😂

عشقم برو سرچ کن تست mbti اولین سایتو بزن  حتما هستی تا جایی که من فهمیدمم خیلی مودین😂

باش عزیزم 

من به شدت هیجانی به شدت مودی اروم یهویی عصبی اصلا یه وضعی همه رابطه هامم با ادم سمی هست از ادم احساسی که خیلی مهربون باشه دوری میکنم همش ادم سمی تنوع طلب لا شی امتخاب میکنم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟