2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 248 پست

وقتی دارید سنتی ازدواج میکنید توقع که ندارید طرف بخاطر عشق بیاد جلو 

و اکثر خود مردها دنبال خانم خوش چهره و قد بلند و مدرک و فلان هستن چرا خانم نباشن؟

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
الان ک همه کفش اسپرت میپوشن پاشنه بلند کسی نمیپوشه.نه کیس هام معمولی بودن دانشجو

نظر شما محترم برای زندگی روزمره اسپرت اکثرا میپوشن بله که خود خیلی از این کتونیام کلی لژ دارن 

و تو میهمانی و جشن م میپوشن و تو مراسم رسمی کمتره اسپرت پوشیدن و نه اون پاشنه بلندی که میخیه اما پاشنه دار میپوشن خانوما اغلب تو مراسم

بعدشم دوست عزیز اگر سنتی میرید خواستگاری بسپارید از خودتون کوتاه قدتر پیدا کنن اگرم خودتون بپسندین و سنتی نباشه کارتون راحت تره البته کار خانومی هم که علنا شما رو بخاطر قد رد کردن زشت بوده اما از ارزشهای شما کم نمیکنه بهتر که رک گفتند و سرکار نبودین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسر قد کوتاه بده شانس ازدواج نداره پسر بی پول و بیکار بده شانس ازدواج نداره پسر بدون ماشین و خ ...

طبق تجربه ام هم پسرا دختری رو میخوان چشم رنگی و بور و لاغر و چشم و گوش بسته با تحصیلات بالا اگه معلم بود که چه بهتر حتما هم از خونواده ی پولدار باشه و اینکه خواهر و برادر زیاد نداشته باشه

طبق تجربه ام هم پسرا دختری رو میخوان چشم رنگی و بور و لاغر و چشم و گوش بسته با تحصیلات بالا اگه معلم ...

چرا اطراف من دختر چشم ابرو مشکی میخوان پس😅

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب برو برا یه دختر ۱۵۵ تا ۱۶۰

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
دل کسیو نشکستم. ی مدت کوتاه در حد۲۰روز با هم بودیم نمیدونستم چجور باید بش بگم ک بدرد هم نمیخوریم.

تو بگو اصلا دو روز.  باز طرف بهت دل خوش کرده بود.  اصلا همینکه برای فراموشی یه شخص بری سراغ یکی دیگه یعنی یه پسر کاملا نابالغی که حالا حالاها باید رو خودت کار کنی تا تازه برسی به یه ادم بالغ.  و اینکه سعی کن بری خواستگاری  کسی که هم سطح خودته تا ضایع نشی گلم   

وقتی دارید سنتی ازدواج میکنید توقع که ندارید طرف بخاطر عشق بیاد جلو  و اکثر خود مردها دنبال خا ...

افرین دقیقا ازدواج سنتی قطعا دختره ملاکش پول وشغل و قیافه واین چیزاس عاشق طرف ک نیست پسره هم ملاکش خانواده طرفه چهرشه عاشقش ک نی بگه عیب نداره فلان عیبش