2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 248 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میگن دختر خوشگل باشه ماهم میگم باید بلند باشه و حداقل یه هیکلی داشته باشه

منم قد برام مهمه دوست ندارم حتی هم قدم هم باشه باید خیلی قد بلند تر از من باشه تا راحت کفش پاشنه بلند بپوشم شنیون های بالا ببندم

خیلی ببخشیدا ولی قد خیلی مهمه 

همه چیز که پول و شغل و ....نیس بالاخره قیافه و قد هم تاثیر داره 

باید جوری باشه که به دل بشینه 

برو خواستگاری یه دختر که قدش ۱۵۰ یا ۱۵۵ هست

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

آره یکیشون رک گفت بلند شو وقتی دیدم گفت کوتاهی

من باهمسرم  هم قدشما دکترا داره ازدواج کردم 

قدش فراموشم شد اما بخاطر اخلاق خانوادگی و اذیتایی که می کنه منو اعصابم خورده .

پشیمونم کرد 

ای کاش ب قدش گیر می دادم !این قد پررو نشه

خواهرمن قدش 152

شوهرش 162 

خیلی به هم میان 

همه میگن بهشون 

اتفاقا خواهرم از اول مردهای بالای 170 رو  رد میکرد میگفت دوست ندارم شوهرم از خودم خیلی بلندتر باشه

شما هم پیگیر باش یه خانم تو قد 150 تا 160 پیدا کنی

منم قد برام مهمه دوست ندارم حتی هم قدم هم باشه باید خیلی قد بلند تر از من باشه تا راحت کفش پاشنه بلن ...

اره من یه مورد داشتیم خیلی قیافه اش از شوهرم بهتر بودوولی اونم ۱۷۰ بود ردش کردم ولی شوهرم الان ۱۸۸ داداشم میگفت هرکی گفت خواستگاریواول مترش میکنیم بد بهت میگیم 😂