am68 مدیر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3267 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 248 پست ازدواج شانسیه؟دوستم کارمند زندانه زنش پزشکه.همکارم تو شرکت تو قسمتی هس ک همش سرو صدا و کثیفیه زنش،وکیله خوشبخت باشن،منم فوق لیسانسم حقوقم۱۷تا۱۸میلیونه دوجا رفتم خواستگاری بخاطر قدم(۱۶۵هس)قبول نکردن.آخه مگه قد نون آب میشه برا کسی؟ 1402/01/21 | 16:55 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 شاید چون زیاد قدبلند ندیدی اینجورین تو چشمت ولی برا مرد زیر 175کوتاهه عزیزم من خودم کوردماکثر خانوما قد بلنداقایون ماشالا دو متر هم هستنفامیلا هم قد بلندنولی میگم این اقا با خانومی ازدواج کنه که قد و هیکلش بخوره با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 فدات اره خودم این قد دوس دارم ولی اگه ۱۸۰ یا ۱۷۸ باشه و پسر خوبی باشه مشکلی ندارم لااقل از خودم ب ... اره ۱۸۰ هم خوبه.ولی ۱۸۵ جذابتره😁البته اخلاق مهمتره.من خودم ۱۵۸،۱۵۹ ام.😁 ۲۸ سالمه ۱۸۰ ۱۸۵خواستگار داشتم😁😁😄 ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 حالا نگو اسی دلش میشکنه🙂 کاش عقل مردم تو چشمشون نبود خودمم شامل میشما ارهخیلی از اقایون هم ملاک زیبایی و هیکل پول و شغل و موقعیت دختر رو دارنیا میگن حتما زن سفید باشهیا حتما برنزه باشهیا چشاش اون رنگی باشهمن خودم زیاد سخت گیر نبودم نیستمدر حدی که اقا به دلم بشینهخودمم خوبم ، قیافه قد هیکل تحصبلاتولی خب مجردم با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 حالا نگو اسی دلش میشکنه🙂 کاش عقل مردم تو چشمشون نبود خودمم شامل میشما اره اینم تو ذهنم بود که ناراحت میشه.ولی خب باید رو نقاط مثبتش کار کنه. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
shahryariran5 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1151 عزیزم من خودم کوردم اکثر خانوما قد بلند اقایون ماشالا دو متر هم هستن فامیلا هم قد بلندن ولی م ... وای من عاشق کوردام😍🥲 کلا ی مرام خاصی دارید ی حالت خاصی ی غیرت دلنشین خدا حفظتون کنه و ارزومه مسافرت برم کردستان انشالله خدا ی دختر خوب سر راهش بذازه میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم نی نی یار دست از سر من بردار😑
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 اره ۱۸۰ هم خوبه.ولی ۱۸۵ جذابتره😁 البته اخلاق مهمتره. من خودم ۱۵۸،۱۵۹ ام.😁 ۲۸ سالمه ۱۸۰ ... خب خواستگاار قد بلند زیاد داشتمولی بقیه گزینه ها نداشتنمثل شرایط مالی اخلاقی خانوادگی با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
shahryariran5 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1151 اره خیلی از اقایون هم ملاک زیبایی و هیکل پول و شغل و موقعیت دختر رو دارن یا میگن حتما زن سفید باشه ... خدا برا همه جفت افریده یکی بود محل ما خیلی عیب مبذاشت رو دخترای ک بهش پیشنهاذ میدادن اخرشم ی زشت نصیبش شد🤣 میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم نی نی یار دست از سر من بردار😑
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 حالا نگو اسی دلش میشکنه🙂 کاش عقل مردم تو چشمشون نبود خودمم شامل میشما البته بستگی به آدم هم داره ها،ولی خب نمیشه ریسک کرد،ازدواج مث هندونه در بسته اس. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
shahryariran5 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1151 البته بستگی به آدم هم داره ها،ولی خب نمیشه ریسک کرد،ازدواج مث هندونه در بسته اس. اره دقیقا یکی میبینی خوشتیپ عالی ولی گوووه یکی میبینی معمولی ولی انساااان😂 میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم نی نی یار دست از سر من بردار😑
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 خب خواستگاار قد بلند زیاد داشتم ولی بقیه گزینه ها نداشتن مثل شرایط مالی اخلاقی خانوادگی اره میفهمم.پس قدرو زیاد تاکید نکن روش.اگه شرایط دیگه اش خوب بود به همون ۱۷۵ یا ۱۷۸ یا ۱۸۰ هم اوکی بده.مال منم اون دوتا که گفتم شرایط دیگهوکه مهمتر بودن رو نداشتن،واسه همین قدشون مهم نبود واسم.ولی شوهرم ۱۷۳،۲ هست،ولی شرایطی که میخواستمو داشت.😁 کلا قد ۱۷۰ به بالا ملاکم بود تا ۱۸۰ ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 اره دقیقا یکی میبینی خوشتیپ عالی ولی گوووه یکی میبینی معمولی ولی انساااان😂 آره بابا.من مرد خوشتیپ و اینا خوشم نمیومد هیچوقت😁🤣تیپ ساده و معمولی. ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 وای من عاشق کوردام😍🥲 کلا ی مرام خاصی دارید ی حالت خاصی ی غیرت دلنشین خدا حفظتون کنه و ارزومه ... قربونت برم نظر لطفته با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 اره میفهمم. پس قدرو زیاد تاکید نکن روش.اگه شرایط دیگه اش خوب بود به همون ۱۷۵ یا ۱۷۸ یا ۱۸۰ هم اوکی ... خوشبخت باشینالان که ۳۳ هستمولی کو خواستگار درست ، درمون با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
تازه_عروس_خونه عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2233 خوشبخت باشین الان که ۳۳ هستم ولی کو خواستگار درست ، درمون ۳۳ سالته؟؟تحصیلاتت چی؟نزار دیر شهاخلاقو درنظر بگیر اول ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰