hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 عنوان عفونت قارچی 152 بازدید | 5 پست خانوما سلام ...عفونت قارچی معمولا چندروزه درمان میشه؟؟؟؟؟؟اولش عفونت ادراری گرفتم حین درمان اون حالا عفونت قارچی شده چقد طول میکشه خوب شه درمانش طول میکشه؟؟؟؟ و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت 1402/01/21 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11253 معمولا ۷ روز . من این سری قرص واژینال استفاده کردم نمیدونم چرا وقتی قرصه بعد چند ساعت آب میشه و بیرون میاد انقد باعث سوزش میشه انگار عفونته خوب نشده دیشب نذاشتم اصلا سوزش ندارم 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 معمولا ۷ روز . من این سری قرص واژینال استفاده کردم نمیدونم چرا وقتی قرصه بعد چند ساعت آب میشه و بیرو ... نه عزیز جان ؛ این سوزش ربطی نداره من چندسال پیشا تجربش رو داشتم از دکترم پرسیدم گفت بخاطر اینکه اون قرص یا شیاف رو همون ابتدای رحم میزارین میگفت باید با اپلیکاتور داخخخخل بفرستین کامل اینجوری همه اش میریزه بیرون وقتی اول بزارین و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11253 تا انتها میزارم. اخر شب موقعه خواب میزارم نزدیک ظهر تا ساعت ۲ آب میشه . اما بد سوزش داره فکر کنم قرصش دیگه بهم نمیسازه 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
hana356ii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 909 تا انتها میزارم. اخر شب موقعه خواب میزارم نزدیک ظهر تا ساعت ۲ آب میشه . اما بد سوزش داره فکر کنم قرص ... نه منم اینطوری بودم خوب میشی انشااللهخاصیتشون سوزش ما خانوما خیلی گناه داریمممم بخدا و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم ..... بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11253 نه منم اینطوری بودم خوب میشی انشاالله خاصیتشون سوزش ما خانوما خیلی گناه داریمممم بخدا واقعا خیلی گناهی هستیم همه چی درد داره چرا اخه 🥴 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘