2777
2789
عنوان

بقایای سقط!!

696 بازدید | 13 پست

امروز رفتم سونو ۳ سی سی بقایا دارم بنظرتون لازمه یه قرص دیگه استفاده کنم یا خودش میوفته اینم بگم که خونریزیه شدید دارم با لخته هنوز قطع یا کم نشده

اشتباه ما کجا بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه سقط کردی؟  زعفرون دم کن بخور دمنوش آویشن و بابونه و زیره

نزدیک یه ماهه عزیزم دکتر گف بهتره ی قرص دگ بدم مصرف کنی ولی من خودم میگم شاید خودش بیوفته ۳ سی سی کمه چون هنوزم خونریزی دارم

اشتباه ما کجا بود!
نزدیک یه ماهه عزیزم دکتر گف بهتره ی قرص دگ بدم مصرف کنی ولی من خودم میگم شاید خودش بیوفته ۳ سی سی کم ...

خیلی طول کشیده 

من 4 روزه خونریزی قط شد 

اینجوری خطر داره قرص مصرف کن و استراحت کن حسابی 

من از نت اسم ی سری داروی گیاهی گرفتم از عطاری خریدم  خوردم دفع شد

من قبل مصرف قرص انواع داروهای گیاهیو خوردم سقط نشد که نشد ولی واس دفعش زعفرونو دارم میخورم شاید جواب داد

اشتباه ما کجا بود!
خیلی طول کشیده  من 4 روزه خونریزی قط شد  اینجوری خطر داره قرص مصرف کن و استراحت کن حسابی ...

نه میدونی چجوری بود یک هفته و نیم خونریزی داشتم ک تیکه تیکه دفع کردم بعدش لکه داشتم بعد لکه دو س روز پاک شدم بعد دو س روز دوباره شرو کردم به خونریزیه شدید خیلی شدید تر از اولا

اشتباه ما کجا بود!
خیلی طول کشیده  من 4 روزه خونریزی قط شد  اینجوری خطر داره قرص مصرف کن و استراحت کن حسابی ...

شما که سقط کردین و تجربه دارین میشه بگید اگه کلا خونریزی قطع بشه که حتی لکه ودل درد و هیچی نداشته باشی یعنی کامل دفع شده؟من سونو وقت گرفتم برای پنج شنبه هیچ علایمی هم ندارم مثل روزای عادی کمی ترشح سفید دارم،یکم استرس دارم که چیزی نمونده باشه