بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قطره ی صورتی رنگه هالوپریدول ، قرص لیتیومم داده بود ، هالوپریدول مخصوصا برا مواقعی که شیدایی هست یعنی فعال میشد خوب هست یکم وقت خواب رو زیا میکنه بنا به نظر دکتر تعداد قطره هاشو مشخص میکنه میریختیم تو شیر یا غذاش هر شب میخورد خودش خبر نداشت ، شدیدا مقاومت میکنه برا دارو ، البته میگم از دکتر بپرسین دو قطبی هر درجه ای داره، بگید نمیخوره دکتر خودش داروشو میگه
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
عیبی نداره مهم اینه که گذشت و الان مادرت زنده ست ، کمکش بکن و قدرشو بدون
ممنون چشم
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
مشکلات زیاد یکیش کار شالیزار مون یکی دیگش خودش خیلی ببخشید ولی ایشون سابقه سیگار کشیدن ...
همین دیگه.باید نذارید بکشه...اون خودش که متوجه نیست
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
آخه میدونید هر کسی یه اندازه صبر داره دیگه من چند مدنیه نی نی سایتم همه جای بزرگترام م ...
میفهمم چی میگی ، ببین اینو بدون که بحث کردن با این ادما هیچ فایده ای نداره ، دست خودشون نیست ، اصلا بحثم که میکنی حرفت رو نمیفهمن ، یه راه دیگه پیدا کن ، پول کمتری بهش بده از اول یا پول کم کم و خورد خورد قایم کن یا هرچی ، ولی هر کار میکنی بحث نکن داد نزن فحشم نده، اینچیزا بد ترش میکنه . و اینکه به توصیه ی بقیه دارو بهش نخورون ،چونکه دارو های روانپزشکی برای بیماریای مشابه ممکنه به هر کسی نسازه ، مثلا اگر من دو قطبی باشم شما هم دو قطبی باشی ممکنه دارویی که به من میسازه به شما نسازه ، حتی ممکنه دارویی که پارسال به من میساخته دیگه امسال نسازه ... سر وقت خوردن دارو ها،. دکتر رفتن، صبور بودن خانواده همش باید با هم باشه،. در نهایت اینو بدون پدرت دست خودش نیست
قیمتش چقدره خودمون از داروخانه تهیه کنیم امکانش هست؟؟
گرون نیست ، آخه خودسر که نمیشه باید دکترش بگه، قطره عوارض داره دوزش با یکی دو قطره کلا حال و هوا رو عوض میکنه ، دکتر بنویسه میتونین بخرین
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱